erken gebelikte tuylenmede azalma yasayan var mi?

nilitoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
10
0
36
İzmir
Arkadaslar merhaba.bacaklardaki tuylenmenin azalmasi erken gebelik belirtilerinden biri olabilir mi? Yoksa tam tersi artar mi tuylenme?

Arkadaslar merhaba.bacaklardaki tuylenmenin azalmasi erken gebelik belirtilerinden biri olabilir mi? Yoksa tam tersi artar mi tuylenme?

Canim bende ilk defa böyle bi belirti duydum bana pek alakası yokmuş gibi geliyor bende bi değişiklik olmadı

Gebeligin ileriki donemlerinde gobelte tuylenmenin falan arttigini duymustum.ama bikac yerde okudum.yine burada forumda yazmis bazi arkadaslar bacaklarimdaki tuyler cok gec cikmaya baslamisti diye.o yuzden sormak istedim.sonucta hormonlar farklilasiyor ve tuylenme de hormonlarin etkisiyle gerceklesen bi durum.belki iliskisi olabilir diye sordum.tesekkurler cevaplar icin

benim bacaklarım da olmuştu ama hamilelik belirtisi olarak değil. son 2 aydır falan geç uzamaya başladı. Ayrıca bıyıklarımı da hamile kaldığımdan beri almadım hiç, uzamadı çünkü :oops:Etkisi var mı inan bilmiyorum.

kimi hamilelikte artıyor, kimi hamilelikte azalıyor.. Gebelik belirtisi bilemicem ama hamileliğim boyunca azalmıştı.. doğumdan sonra tekrar çıktı..

Back
X