Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi hafif görünüyor. Siz daha net görüyorsanız vardır inşallah. Yarın sabah tekrarlayın testinizi isterseniz.Merhaba kızlar benim adetime 1 gün kaldı ama beb dayanamayıp test yaptım prodoctor marka erken gebelik testi çok hafif silik çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim resimde netliğini kaybediyor ama normalde daha belirgin cvp verir misiniz?
Merhaba kızlar benim adetime 1 gün kaldı ama beb dayanamayıp test yaptım prodoctor marka erken gebelik testi çok hafif silik çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim resimde netliğini kaybediyor ama normalde daha belirgin cvp verir misiniz?
Prodoctor marka yanlış mı sonuc veriyor bilginiz var mı?Çizgi hafif görünüyor. Siz daha net görüyorsanız vardır inşallah. Yarın sabah tekrarlayın testinizi isterseniz.
Bende böyle öğrendim koyulaştı gün geçtikçe testi tekrarla iki günde bir prodoctor yanlış sonuç çıkarmıyor diyorlarProdoctor marka yanlış mı sonuc veriyor bilginiz var mı?
Siz böyle deyince bi ümitlendim heyecanlandımBende böyle öğrendim koyulaştı gün geçtikçe testi tekrarla iki günde bir prodoctor yanlış sonuç çıkarmıyor diyorlar
Hatta atayım bakSiz böyle deyince bi ümitlendim heyecanlandım
Prodoctor beni yanıltmıştı silik çizgiyle umarım siz gebsinizdir. Yarın kan verinMerhaba kızlar benim adetime 1 gün kaldı ama beb dayanamayıp test yaptım prodoctor marka erken gebelik testi çok hafif silik çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim resimde netliğini kaybediyor ama normalde daha belirgin cvp verir misiniz?
İlk gebeliğim de de silik olarak öğrenmiştim ama düşük yaptım inşallah bu sefer vardır benim yumurtlama tarihinden itibaren kasıklarımda ağrı hafif hafif kramplar oluyor başka hiç bi belirtim yok ilk gebeligimde leke gelmişti bunda gelmediHatta atayım
Bende düşük yaptım o zaman leke geldi bunda gelmedi gelmemesi daha iyi benceİlk gebeliğim de de silik olarak öğrenmiştim ama düşük yaptım inşallah bu sefer vardır benim yumurtlama tarihinden itibaren kasıklarımda ağrı hafif hafif kramplar oluyor başka hiç bi belirtim yok ilk gebeligimde leke gelmişti bunda gelmedi
Evet aynısı inşallah hamileyimdir
İnşallah yarın sabah tekrarla git Gide koyulaşıyır eğer varsaEvet aynısı inşallah hamileyimdir
Siz ne zaman öğrendiniz kaç aylık şuanİnşallah yarın sabah tekrarla git Gide koyulaşıyır eğer varsa
Bende bu sabah öğrendimSiz ne zaman öğrendiniz kaç aylık şuan
Aaa sizde yeni kan verdiniz mi?Bende bu sabah öğrendimne kadarlık bilmiyorum tarihe göre 6 hafta da sanmıyorum pcosluyum geç döllenme oldı bence
Dört gün sonra doktora gidip öyle vericem şehir dışındayım şuan o yüzden veremiyorumAaa sizde yeni kan verdiniz mi?
Çok sevindim inşallah olumlu sonuçlar alırız beni bilgilendirin lütfen merak ettim. Benim pek umudum yoktu ama şimdi bilemiyorum çünkü 4 gün önce kasik kramplarım için doktora gittim kanda negatif çıktı doktor herseyin temiz bi sıkıntı görmüyorum dedi 5 gün sonra tekrar test yaptır demistiDört gün sonra doktora gidip öyle vericem şehir dışındayım şuan o yüzden veremiyorum![]()
Bir kac yerde ben de öyle okumuştum ama inşallah doğrudurProdoctor beni yanıltmıştı silik çizgiyle umarım siz gebsinizdir. Yarın kan verin