Erken gelebelik testi silik çizgi

Merhaba kızlar benim adetime 1 gün kaldı ama beb dayanamayıp test yaptım prodoctor marka erken gebelik testi çok hafif silik çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim resimde netliğini kaybediyor ama normalde daha belirgin cvp verir misiniz?

Eklentiler

• 1000072663.webp
    1000072663.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 129
Merhaba kızlar benim adetime 1 gün kaldı ama beb dayanamayıp test yaptım prodoctor marka erken gebelik testi çok hafif silik çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim resimde netliğini kaybediyor ama normalde daha belirgin cvp verir misiniz?
Çizgi hafif görünüyor. Siz daha net görüyorsanız vardır inşallah. Yarın sabah tekrarlayın testinizi isterseniz.

Çizgi hafif görünüyor. Siz daha net görüyorsanız vardır inşallah. Yarın sabah tekrarlayın testinizi isterseniz.
Prodoctor marka yanlış mı sonuc veriyor bilginiz var mı?

Prodoctor beni yanıltmıştı silik çizgiyle umarım siz gebsinizdir. Yarın kan verin

İlk gebeliğim de de silik olarak öğrenmiştim ama düşük yaptım inşallah bu sefer vardır benim yumurtlama tarihinden itibaren kasıklarımda ağrı hafif hafif kramplar oluyor başka hiç bi belirtim yok ilk gebeligimde leke gelmişti bunda gelmedi

İlk gebeliğim de de silik olarak öğrenmiştim ama düşük yaptım inşallah bu sefer vardır benim yumurtlama tarihinden itibaren kasıklarımda ağrı hafif hafif kramplar oluyor başka hiç bi belirtim yok ilk gebeligimde leke gelmişti bunda gelmedi
Bende düşük yaptım o zaman leke geldi bunda gelmedi gelmemesi daha iyi bence

Dört gün sonra doktora gidip öyle vericem şehir dışındayım şuan o yüzden veremiyorum 😃
Çok sevindim inşallah olumlu sonuçlar alırız beni bilgilendirin lütfen merak ettim. Benim pek umudum yoktu ama şimdi bilemiyorum çünkü 4 gün önce kasik kramplarım için doktora gittim kanda negatif çıktı doktor herseyin temiz bi sıkıntı görmüyorum dedi 5 gün sonra tekrar test yaptır demisti

Back
X