İnşallah canım bakalım cumartesi tekrar test yaparımÖyle tabi inşallah sen hamilesindir ben biraz daha bekleyeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım bakalım cumartesi tekrar test yaparımÖyle tabi inşallah sen hamilesindir ben biraz daha bekleyeceğim
Öyle tabi inşallah sen hamilesindir ben biraz daha bekleyeceğim
Canım ben gece kaset test yapmıştım ama başında beklemedim öyle az önce elime aldım gayet çizgi vardı bak atıyorum resmini kuruma cizgisimi bilemedim amaAnladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Kurumaya benzemiyorCanım ben gece kaset test yapmıştım ama başında beklemedim öyle az önce elime aldım gayet çizgi vardı bak atıyorum resmini kuruma cizgisimi bilemedim ama
Ben daha önce düşük yaptım şuan onun gibi ağrım var testim de sanki silikleşiyor diğer güne göre ya korkuyorum bilmiyorumCanım ben gece kaset test yapmıştım ama başında beklemedim öyle az önce elime aldım gayet çizgi vardı bak atıyorum resmini kuruma cizgisimi bilemedim ama
Canım ben gece kaset test yapmıştım ama başında beklemedim öyle az önce elime aldım gayet çizgi vardı bak atıyorum resmini kuruma cizgisimi bilemedim ama
Adetin kac gun geçti leke veya kanama geldi miBen daha önce düşük yaptım şuan onun gibi ağrım var testim de sanki silikleşiyor diğer güne göre ya korkuyorum bilmiyorum
Bu normal testti sabah erken gebelik testi yaptım onda çıkmadıKurumaya benzemiyor
Yok gelmedi adetim 9 gün geçti pcosluyumAdetin kac gun geçti leke veya kanama geldi mi
Neyse sen bi kan verde inşallah vardırYok gelmedi adetim 9 gün geçti pcosluyum
Naptın canımNeyse sen bi kan verde inşallah vardır
Neyse sen bi kan verde inşallah vardır
Neyse sen bi kan verde inşallah vardır
Bende de spiral var 3 yaşında bi oğlum var bi kaç kere mide bulantısı baş dönmesi oldu ve aşırı derecede belim sırtım ağrıyor şuan adet günüm dün koyu lekeler geldi şuan az az geliyor hiç karın ağrısı yok normalde çok ağrı çeken bi insanım bende 2 kere test yaptım aynı senin gibi silik çıkıyor bugün acile kan vermeye gidicemMerhaba kızlar benim adetime 1 gün kaldı ama beb dayanamayıp test yaptım prodoctor marka erken gebelik testi çok hafif silik çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim resimde netliğini kaybediyor ama normalde daha belirgin cvp verir misiniz?
Ben bugün regl oldum kan negatif çıktı
Regl oldun mu düşük yapıp yapmadığını bilemezsin ki kan verdin mi
Bu test yalancı pozitif veriyor ve seninkinde çizgi de yok zaten. Korunuyormuşsun bence regl sökülmeye çalışıyor boşuna acile gitme derimBende de spiral var 3 yaşında bi oğlum var bi kaç kere mide bulantısı baş dönmesi oldu ve aşırı derecede belim sırtım ağrıyor şuan adet günüm dün koyu lekeler geldi şuan az az geliyor hiç karın ağrısı yok normalde çok ağrı çeken bi insanım bende 2 kere test yaptım aynı senin gibi silik çıkıyor bugün acile kan vermeye gidicem Eki Görüntüle 3570981
Bundan farklı bi test daha yaptım onda da silinik çıktı o yüzden bi şüphe ettim ama gitmiycem biraz daha beklerim adetim tam gelirse değilimdir zatenBu test yalancı pozitif veriyor ve seninkinde çizgi de yok zaten. Korunuyormuşsun bence regl sökülmeye çalışıyor boşuna acile gitme derim
Hayır vermedimRegl oldun mu düşük yapıp yapmadığını bilemezsin ki kan verdin mi