Erken gelebelik testi silik çizgi

Eklentiler

• 1000072769.webp
    1000072769.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 28
Canım ben gece kaset test yapmıştım ama başında beklemedim öyle az önce elime aldım gayet çizgi vardı bak atıyorum resmini kuruma cizgisimi bilemedim ama
Ben daha önce düşük yaptım şuan onun gibi ağrım var testim de sanki silikleşiyor diğer güne göre ya korkuyorum bilmiyorum

Merhaba kızlar benim adetime 1 gün kaldı ama beb dayanamayıp test yaptım prodoctor marka erken gebelik testi çok hafif silik çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim resimde netliğini kaybediyor ama normalde daha belirgin cvp verir misiniz?
Bende de spiral var 3 yaşında bi oğlum var bi kaç kere mide bulantısı baş dönmesi oldu ve aşırı derecede belim sırtım ağrıyor şuan adet günüm dün koyu lekeler geldi şuan az az geliyor hiç karın ağrısı yok normalde çok ağrı çeken bi insanım bende 2 kere test yaptım aynı senin gibi silik çıkıyor bugün acile kan vermeye gidicem
IMG_6039.webp

Bende de spiral var 3 yaşında bi oğlum var bi kaç kere mide bulantısı baş dönmesi oldu ve aşırı derecede belim sırtım ağrıyor şuan adet günüm dün koyu lekeler geldi şuan az az geliyor hiç karın ağrısı yok normalde çok ağrı çeken bi insanım bende 2 kere test yaptım aynı senin gibi silik çıkıyor bugün acile kan vermeye gidicem Eki Görüntüle 3570981
Bu test yalancı pozitif veriyor ve seninkinde çizgi de yok zaten. Korunuyormuşsun bence regl sökülmeye çalışıyor boşuna acile gitme derim

Bu test yalancı pozitif veriyor ve seninkinde çizgi de yok zaten. Korunuyormuşsun bence regl sökülmeye çalışıyor boşuna acile gitme derim
Bundan farklı bi test daha yaptım onda da silinik çıktı o yüzden bi şüphe ettim ama gitmiycem biraz daha beklerim adetim tam gelirse değilimdir zaten

Back
X