erken gelen adet :/

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
834
526
103
merhaba hanımlar benim adetim 3 günn erken geldi ve ilk gün parlak kırmızı geldi bugün ise kahverengi geliyor nasıl bir iştir bu ya bide geçen ayda böyle oldu ilk defa oluyor.böyle yaşayan var mı aranızda klomen ilacı kullanmıştım bundan 3ay önce onu kullandıktan sonrada 4gün geç gelmişti bununla mı alakalıdır ama aradan 3ay geçti

bu ay bende de 3 gün erken geldi,26 yaşındayım ilk defa erken geldiğini gördüm.benim yalnız ilk gün çok az pembe gelmişti sonraki günlerde az ama normal adet rengindeydi ki benim adetimde çok olur bu ay öyle de olmadı.
nedenini bilmiyorum,cevaplayan olursa bende nasiplenmiş olurum.

bendede ilk defa oldu vede benim bugün ikinci günüm vede kahverengi sümüksü gibi geliyor yapışık gibi anlamadım gitti inşallah birileri gelirde bilgilendirme yapar

arada bir olabilir öyle yaaa. ya da belkide artik yeni düzenin budur artik hep böyle gelecek de olabilir. benim senede 2-3 defa adetin erken gelir, 2-3 defa geç gelir

Tam bugune ozel bi konu acmissin canim
Ben bugun hayatimda ilk defa erken adet oldum tam 8 gun once geldi.baska bir kanama sandm cok erken cunku dr a gttm bgun adetmis ve gelen hastalarin yarisi ya erken ya gec adetten geliyormus havalardan dolayi.iciniz rahat olsun

arada bir olabilir öyle yaaa. ya da belkide artik yeni düzenin budur artik hep böyle gelecek de olabilir. benim senede 2-3 defa adetin erken gelir, 2-3 defa geç gelir

aaaa öyle mi dersin canım vücut iyice klafayı yedi ya ben çocuk düşüneli beri vücudumu fazla dinliyorum ssanırım bu seferde kafam karışıyor

ayyy canım gercekten mi doktor da mı öyle söyledi :) valla rahatladım şimdi internetten bakıyorum iyice korktum birsürü şey yazıyordu :)

Sanırım bende aynı durumdayım.hamilelik beklerken leke şeklinde geldi.acaba yerleşme kanamasımı diyorum ama sanırım değil.benim adetime bir hafta var.anlamadım gitti.

Sanırım bende aynı durumdayım.hamilelik beklerken leke şeklinde geldi.acaba yerleşme kanamasımı diyorum ama sanırım değil.benim adetime bir hafta var.anlamadım gitti.

canım adetine daha varsa bazen yumurta çatlarkende kanama felan oluyormuş o yüzden sen boş geçme yinede benim arkadaşımdada olmuştu onlar korkmuş yapmamış doktor yapsaydınız demiş yumurta çatlarken o şekilde kanama felan yapar demiş

Arkadaslr bende 4 hafta once regl oldum sonra 1 hafta surdu 1 hafta normal sonra tekrar regl oldum tekrar ayni sey oldu yone regli oldum 4 haftada 3. Kez regli oldum stresli bi gunbgecirdim ben ona bagliyorum ama baska bisey olabilirmi

Merhaba benim adetime daha 2 gün vardı ama ilişki sonrası adetim başladı. Bugün ikinci günüm olduğu halde dünde bugünde pedime çok fazla akıntı olmuyor ama ne zaman tuvalete gitsem 6 7 damla yoğun şekilde kan akıyor. Ve sağ kasığımda inanılmaz bi ağrı yaşıyorum. Adet olduğumu bilmeyen bi insanken bu ağrı hiç normal gelmiyo bana. Böyle bir durum yaşayan varsa lütfen yardımcı olun çok kötüyüm

canım acaba kist mi var o ağrıyor olabilir mi çok ağrırsa doktora git

Hanımlar benim normalde adetim ya iki gün yada beş gün erken olurdu ocak ayının 8zinde adet olmuştum ama bugün yine oldum 10 gün erken geldi sizce normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…