- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
bu ay bende de 3 gün erken geldi,26 yaşındayım ilk defa erken geldiğini gördüm.benim yalnız ilk gün çok az pembe gelmişti sonraki günlerde az ama normal adet rengindeydi ki benim adetimde çok olur bu ay öyle de olmadı.
nedenini bilmiyorum,cevaplayan olursa bende nasiplenmiş olurum.
arada bir olabilir öyle yaaa. ya da belkide artik yeni düzenin budur artik hep böyle gelecek de olabilir. benim senede 2-3 defa adetin erken gelir, 2-3 defa geç gelirmerhaba hanımlar benim adetim 3 günn erken geldi ve ilk gün parlak kırmızı geldi bugün ise kahverengi geliyor nasıl bir iştir bu ya bide geçen ayda böyle oldu ilk defa oluyor.böyle yaşayan var mı aranızdaklomen ilacı kullanmıştım bundan 3ay önce onu kullandıktan sonrada 4gün geç gelmişti bununla mı alakalıdır ama aradan 3ay geçti
arada bir olabilir öyle yaaa. ya da belkide artik yeni düzenin budur artik hep böyle gelecek de olabilir. benim senede 2-3 defa adetin erken gelir, 2-3 defa geç gelir
Tam bugune ozel bi konu acmissin canim
Ben bugun hayatimda ilk defa erken adet oldum tam 8 gun once geldi.baska bir kanama sandm cok erken cunku dr a gttm bgun adetmis ve gelen hastalarin yarisi ya erken ya gec adetten geliyormus havalardan dolayi.iciniz rahat olsun
ayyy canım gercekten mi doktor da mı öyle söyledi :) valla rahatladım şimdi internetten bakıyorum iyice korktum birsürü şey yazıyordu :)
Aynen oyle soyledi.hele 2-3 gun cok normal bu durumda.hadi gecms olsun:)
Sanırım bende aynı durumdayım.hamilelik beklerken leke şeklinde geldi.acaba yerleşme kanamasımı diyorum ama sanırım değil.benim adetime bir hafta var.anlamadım gitti.
Merhaba benim adetime daha 2 gün vardı ama ilişki sonrası adetim başladı. Bugün ikinci günüm olduğu halde dünde bugünde pedime çok fazla akıntı olmuyor ama ne zaman tuvalete gitsem 6 7 damla yoğun şekilde kan akıyor. Ve sağ kasığımda inanılmaz bi ağrı yaşıyorum. Adet olduğumu bilmeyen bi insanken bu ağrı hiç normal gelmiyo bana. Böyle bir durum yaşayan varsa lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
Cnm noldu senın benım de anı ole oldu 10 gun erken geldiHanımlar benim normalde adetim ya iki gün yada beş gün erken olurdu ocak ayının 8zinde adet olmuştum ama bugün yine oldum 10 gün erken geldi sizce normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?