Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Suyun miktarına baglı yani bazı gebelillerde böyle yaşanıyor az az geliyor su ama birçok etken var kaçındı haftada gelmeye başladı ne kadar su geliyor kontrollerde bebegin suyunun durumu ne hepsi saglıklı gebeligin devamı için önemli böyle bişey varsa sürekli doktor kontrolünde olunması bebegin suyunun sık sık bakılması gerekiyor ki su yetersiz olursa bebegi almaları gerekir ama az Bi miktar geliyorsa gebelik saglıklı ilerler bunu yaşayıp doguran tanıdıklarım var
Bir arkadaşın da suyu azdı bizim topikten bol bol havuç suyu içti. Normal seviyeye çıktı suyu. Doktorunuza danışarak siz de tüketebilirsiniz. Geçmiş olsun
Haftaların hatırlamıyorum malesef. Bol bol sıvı tüketin, havuç suyu, karpuz, Armut gibi su oranı yüksek besinleri tüketin bunlar az olan suyu arttırır benim hamilelik başında 8 haftalıkken doktor bana bebegin suyu az kese küçük kalmış böyle giderse düşük olur bu size yazdıklarımı yapmamı söylemişti ve ben yapınca düzeldi oglum a hamileyken oldu 2. Hamileligimi bunlara dikkat ettigim için böyle bişey yaşamadım kese gelişimi iyiydi inşallah sizinde suyunuz tekrar artar stres yapmayın olumlu düşünün
Canım benim de suyum geldi çok erkendi ama benim tamamen bitmişti 17+3 de normal doğumla almak zorunda kaldılar inşallah sen böle bir durum yaşamazsın sana tavsiyem tuvaletin haricinde kalkmaman günde 2 bardak havuç suyu en az 3 litre su tüketmen lazım