erken hamılelık belırtıleri nedir yardımcı olur musunuz?

Zeytinlerimm

Gün bugün güzel yaşa 🤍
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
3.507
5.134
398
30
merhaba kızlar..
1 bucuk yıllık evlıyım bebegım olsun istıyorum.. son 6 aydır adetlerım cok duzensızlestı en son 3 ay adet olmadım ve sokturucuyle oldum cok sukur ve hormon tahlılı yaptırdım sut hormnlarm yukslıyrmş bu yuzden adet olmamışım şimdiyse dostinex dıye bır ilaç kullanıyorum ve adetıme normal olarak 1 bucuk hafta dalan var ama goğüslerım falan agrıyor midem bulanıyor ara ara kasıklarıma agrı gırıyor ha bide belım agrıyor, sıZce gebelık var mı her ay bu sorunu yasadım ama hep umudum yıkıldı bu ayda yıne umutluyum yardımcı olun lutfen arkadaslar bu ilaç hemen hamıle bırakır mı

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar..
1 bucuk yıllık evlıyım bebegım olsun istıyorum.. son 6 aydır adetlerım cok duzensızlestı en son 3 ay adet olmadım ve sokturucuyle oldum cok sukur ve hormon tahlılı yaptırdım sut hormnlarm yukslıyrmş bu yuzden adet olmamışım şimdiyse dostinex dıye bır ilaç kullanıyorum ve adetıme normal olarak 1 bucuk hafta dalan var ama goğüslerım falan agrıyor midem bulanıyor ara ara kasıklarıma agrı gırıyor ha bide belım agrıyor, sıZce gebelık var mı her ay bu sorunu yasadım ama hep umudum yıkıldı bu ayda yıne umutluyum yardımcı olun lutfen arkadaslar bu ilaç hemen hamıle bırakır mı
bukadsr erken seviyen normale donmusmudur bilemem de belirti olmasi icin cok ama cok erken.ilac hamile birakmaz zaten :) seviyeni duzenler.kafana takma strrs yaptikca adet gecikiyo.dongun 35 gunse yeni yumurtlamis olabilirsin.ondada belitiler ayni cunku.akisina birak.bendede var birsuru belirti ama inan kafama takmiyorum.insallah hamilesindir.sabret bakalim sonuc ne olucak.ama beklemek zor geliyosa kan testi yaptirip bu belirsizlikten kurtulabilirsin.bende bugun hastaneye gitmeyi dusundum.ama sonra ha bi hafta ha simdi.bosver dedim kendikendime.ilac kullanicak bi durumum falan olursa anca riske atmamak icin giderim yoksa gitmem.yoruldum artik:((

bukadsr erken seviyen normale donmusmudur bilemem de belirti olmasi icin cok ama cok erken.ilac hamile birakmsz zaten :) seviyeni duzenler.kafana takma strrs yaptikca adet gecikiyo.dongun 35 gunse yeni yumurtlamis olabilirsin.ondada belitiler ayni cunku.akisina birak.bendede var birsuru belirti ama inan kafama takmiyorum.insallah hamilesindir.sabret bakalim sonuc ne olucak.ama beklemek zor geliyosa kan testi yaptirip bu belirsizlikten kurtulabilirsin.bende bugun hastaneye gitmeyi dusundum.ama sonra ha bi hafta ha simdi.bosver dedim kendikendime.ilac kullanicak bi durumum falan olursa anca riske atmamak icin giderim yoksa gitmem.yoruldum artik:((

haklısın galıba 1 bucuk yılın her ayında neredeyse yasıyorum bunları sık ıdrara cıkma falan..
en ıyısı beklemek sonra umutlarım kırılıyor

haklısın galıba 1 bucuk yılın her ayında neredeyse yasıyorum bunları sık ıdrara cıkma falan..
en ıyısı beklemek sonra umutlarım kırılıyor

Bekle hayatim bosver.takma kafana.taktikca olmuyo inan buna.sonuclarini yaz mutlaka haberdar et.batlarimiz ayni.insallah hamileyizdir.alt forumlarda erken gebelik belirtileri topigi var ona gozat istersen.

Bekle hayatim bosver.takma kafana.taktikca olmuyo inan buna.sonuclarini yaz mutlaka haberdar et.batlarimiz ayni.insallah hamileyizdir.alt forumlarda erken gebelik belirtileri topigi var ona gozat istersen.

sagol cnm..
bıde benım esım yaklasık 1 yıl once varıkoselden amelıyat olmustu doktoru normal yollarla bebegın olur demıs valla hepsının stresı var bende sut hormonlarıda stresten yukselıyormus..

sagol cnm..
bıde benım esım yaklasık 1 yıl once varıkoselden amelıyat olmustu doktoru normal yollarla bebegın olur demıs valla hepsının stresı var bende sut hormonlarıda stresten yukselıyormus..

Evet ve gebelige engelmis.stres zaten bu isin bas dusmani.takma canim.allah ol desin olmucak yok.cocuk fikrine yogunlasinca olucagi varsada olmuyor maleseef.sen keyfine bak cocuk olunca bugunlride iyi degerlendirseydik keske dicez.bugunumuzu yasayalim yarinimizin garantisini ne yasicagimizi rabbim biliyo.sabir ve dua ile bekleyelim.dr gitmissin ne guzel tedavini oluyosun.kafani rahatlat gerisini bosver.

merhaba kızlar..

Canım bencede daha ilaç yeni toparlar hormonlarını bekledikçe insan acaba hamiş miyim diyor çok garip bi şekildede o belirtileri yaşıyor insan hakkında hayırlısı bat ne zaman:31:

Canım bencede daha ilaç yeni toparlar hormonlarını bekledikçe insan acaba hamiş miyim diyor çok garip bi şekildede o belirtileri yaşıyor insan hakkında hayırlısı bat ne zaman:31:

ımmm adetlerım duzenlıyken 28 gunde bır oluyordum cnm yanı normale gore bu ayın 25 i falan batım..
dedıgın gıbı yasıyorum resmen belırtılerı ama yıne sonu husran olur dıyede cok korkuyorum :18:

Evet ve gebelige engelmis.stres zaten bu isin bas dusmani.takma canim.allah ol desin olmucak yok.cocuk fikrine yogunlasinca olucagi varsada olmuyor maleseef.sen keyfine bak cocuk olunca bugunlride iyi degerlendirseydik keske dicez.bugunumuzu yasayalim yarinimizin garantisini ne yasicagimizi rabbim biliyo.sabir ve dua ile bekleyelim.dr gitmissin ne guzel tedavini oluyosun.kafani rahatlat gerisini bosver.

cok sagol cnm o kadar rahatladımkı dedıgın gıbı acelem yok olacagı varsa olur bugunlerın tadını cıkaralım belkıde bu bızım ıcın bır sınav..

Back
X