- 3 Mart 2021
- 328
- 202
- 23
- 29
Üç gündür test yapıyorum negatifCanim git kan testi yap sağlık ocağında için rahat etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç gündür test yapıyorum negatifCanim git kan testi yap sağlık ocağında için rahat etsin
O kadar haklısınız ki bunların hepsini bende yaşadım sonuç hüsran arkadaşlarım hamile olduğunu anlamamış bile adet geçikmesi tek belirtisi hayal kırıklığı geri kalanıhiçbirine inanmıyorum.tek belirti birkaç gün gecikince idrarda çıkması ve kanda teyit edilmesi.tüm belirtileri yaşadım.fos çıktı ve hayal kırıklığı. bacak bel ve kasık ağrısı,artan tükürük salgısı,meme ucu sızlaması,adet gecikmesi,baş dönmesi,halsizlik.sonuç: gecikmeyle de gelse adet oldum.
Sizinle aynı belirtileri yaşıyorum. Sadece mide bulantısı yok. Onun dışında inanılmaz bir göğüs ve kol altı hassasiyeti, dediğiniz gibi koyu halka genişlemesi, farklı olarak kabızlık, regl öncesi gibi şişkinlik ama testler hep negatif. Benim de 02.03.2021’di bat. Bir kaç gün devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum. Eğer bilen varsa bizi de aydınlatsın.Ya benim regl tarihim 1.03.2021 deydi hala regl olmadım. Olmadığım günden beri test yapıyorum hep negatif. Meme ucumun çevresinde ki areola yani koyu halka büyüdü genişledi,ucumda zaten sızlıyor dokununca. Sabah Yemek yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor yatana kadar,sabah yine yemek yediğimde devam ediyo hep aynı terane belirtilerimin hepsi var ama gebelik mi adet mi anlayamıyorumolsa zaten testte çıkardı diye ümit ediyorum ama hayal kırıklığı yaşıycam galiba
benim gibi böyle yaşayan var mı
Giderseniz benide bilgilendirir misiniz ben hala adet olmadım ve ayın 18ine doktor randevusu aldım kadın doğumdan. İnşallah bi gebelik vardır yoksa da problem ne onu öğrenmeye gidicemSizinle aynı belirtileri yaşıyorum. Sadece mide bulantısı yok. Onun dışında inanılmaz bir göğüs ve kol altı hassasiyeti, dediğiniz gibi koyu halka genişlemesi, farklı olarak kabızlık, regl öncesi gibi şişkinlik ama testler hep negatif. Benim de 02.03.2021’di bat. Bir kaç gün devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum. Eğer bilen varsa bizi de aydınlatsın.
Her türlü haber vericem, siz de beni bilgilendirirseniz çok sevinirim inşallah mutlu haberler alırızGiderseniz benide bilgilendirir misiniz ben hala adet olmadım ve ayın 18ine doktor randevusu aldım kadın doğumdan. İnşallah bi gebelik vardır yoksa da problem ne onu öğrenmeye gidicem![]()
Biraz da mental olarak rahatlaman gerekiyor. Biliyorum çok zor. Ben de ilk gebeligim için 1 seneden fazla uğraşmıştım. Sonra gerçekten uğraşmak için bıraktığım ay hamile kaldim. Şu anda aynı şekilde oldu. 3-4 aydır deniyorduk. Ama bende zaten önceki hamileligimden kalma, ben hemen hamile kalamam diye bi düşünce içerindeydim. Rahat kafayla oluruna birak canımCanim git kan testi yap sağlık ocağında için rahat etsin
peki kasıkta batma tek tarafli mi 2 tarafli mi oluyorduŞiddetli bel ağrısı
Kasıkta batmalar
Karın gurultusu gaz
Vajina zonklaması bende de var ara ara oluyor inşallah hamileyimdir yaBen de yeni öğrendim ve heyecandan uyuyamamaya başladım. Dün sabah adetimin gelebileceği son günde test yağtım idrarda hemen geldi ikinci çizgi karnıma giren sancıları anlatamam hemen özelden randevu aldım. Gerçekten çok şükür ama beklemiyordum ilk
Devam edeyim.. Adetime 12 gün kala göğüslerim doldu sızladı normalde 1 hafta kala başlardı. Bir şeyler oluyor dedim içimden sabrettim. Hayatta her şeyi ilk denemelerinde değil sonralardan elde eden biri olarak ümitsizdim biraz ilk denememde mi olacak diyordum çok şükür ona can verene,yaradana hamd olsun kalmışım hamile. Ne yaşarsanız yaşayın sonucu etkilemiyor demek ki olacak olan oluyor dualar da önemli belki de.. Adetime 3-4 gün kala bende vajina zonklaması oldu normalde adet günüm adet oradan atılmaya çalışırken zonklama olurdu sonra afedersiniz kan aktıkça geçerdi zonklama. Şimdi 4 gün kala bu zonklamayı yaşayınca dedim ki aha adet oluyorumkafayı yedim belirsizlikten ve eğilince oturup kalkınca kasıklarımda çok hafif batmalar oldu ama adet sancısı gibi değişikti çok kısa süreli ve nadirdi ‘sadece uzanınca’ belime yayılan bi sızlama oldu ayağa kalkınca geçti sonra ula nooliiiy dedim koşup tuvalete adet oldum mu diye baktım durdum
en son adet günümde bi test yaptım sabah dayanamadım ama ne zorluklarla kızlar o ikinci çizgi hemen çıkınca inanamadımm
çok heyecanlı bi yapım var ve aktif düşünen bir kafam var keşke tatile çıksam da kafam benle gelmese
ve son belirti olarak hiç öyle yoğun akıntı yaşamadım sadece yumurtlama günü olan akıntımın aynısını adete 1 hafta kala yine gördüm upuzuuuun ve lastik kıvamlıydı gene içimden dedim ki ula noliyiii yoksa geç mi yumurtladım? o ilk yumurtlamalar sahte miydi??
tabi sonra gel git yaşaya yaşaya düşe kalka ayıla bayıla hamile kaldığımı öğrendim çok şükür rabbimize elimizde değil böyle olmak Allahım korusun onları yerinde rahat ettirsin bizi yesinler de aç kalmasınlar bizden eksilsin yeter ki onlara bişey olmasın bu sabah bi ağlama tuttu beni bu forumdaki tüm kadınlara öyle içten dualar ettim ki
![]()
Benim 8 gün geçti test yaptım tek çizgi çıktı sonra 12.gün dr a gittim klomene başlamak için kan testimde çıktı kanamam olunca kimyasal gebelik geçirdim en iyisi beklemek ve kan testi vermekEvet benimde öyle oldu. Regl geçmesini beklemek daha sağlıklı olur
Birazcık geç oldu ama başka şehirde yaşıyorum annemler felan geldi cevap vermeyi unuttum. Adet oldum ben ama doktor randevuma gidicem. Bi sıkıntı felan varsa bilmek önceden halletmek istiyorum. Kafama çok takıyorum ama bu ay takmamayı planlıyorum inşallah becerebilirimHer türlü haber vericem, siz de beni bilgilendirirseniz çok sevinirim inşallah mutlu haberler alırız![]()
Sonuç nedir?Ben de daha önceden sürekli belirtiye bakıyorum. Her belirtiyi yaşadım ama kısmet olmadı:) Bu ay yumurtlama döneminden sonra 3 gün su gibi gelen akıntı ve rahimde incecik sızı hissiyatı var, bata 2 gün kaldı. İnşallah hamişizdir![]()
Hayırlı olsun yavrunuz.Ben de yeni öğrendim ve heyecandan uyuyamamaya başladım. Dün sabah adetimin gelebileceği son günde test yağtım idrarda hemen geldi ikinci çizgi karnıma giren sancıları anlatamam hemen özelden randevu aldım. Gerçekten çok şükür ama beklemiyordum ilk
Devam edeyim.. Adetime 12 gün kala göğüslerim doldu sızladı normalde 1 hafta kala başlardı. Bir şeyler oluyor dedim içimden sabrettim. Hayatta her şeyi ilk denemelerinde değil sonralardan elde eden biri olarak ümitsizdim biraz ilk denememde mi olacak diyordum çok şükür ona can verene,yaradana hamd olsun kalmışım hamile. Ne yaşarsanız yaşayın sonucu etkilemiyor demek ki olacak olan oluyor dualar da önemli belki de.. Adetime 3-4 gün kala bende vajina zonklaması oldu normalde adet günüm adet oradan atılmaya çalışırken zonklama olurdu sonra afedersiniz kan aktıkça geçerdi zonklama. Şimdi 4 gün kala bu zonklamayı yaşayınca dedim ki aha adet oluyorumkafayı yedim belirsizlikten ve eğilince oturup kalkınca kasıklarımda çok hafif batmalar oldu ama adet sancısı gibi değişikti çok kısa süreli ve nadirdi ‘sadece uzanınca’ belime yayılan bi sızlama oldu ayağa kalkınca geçti sonra ula nooliiiy dedim koşup tuvalete adet oldum mu diye baktım durdum
en son adet günümde bi test yaptım sabah dayanamadım ama ne zorluklarla kızlar o ikinci çizgi hemen çıkınca inanamadımm
çok heyecanlı bi yapım var ve aktif düşünen bir kafam var keşke tatile çıksam da kafam benle gelmese
ve son belirti olarak hiç öyle yoğun akıntı yaşamadım sadece yumurtlama günü olan akıntımın aynısını adete 1 hafta kala yine gördüm upuzuuuun ve lastik kıvamlıydı gene içimden dedim ki ula noliyiii yoksa geç mi yumurtladım? o ilk yumurtlamalar sahte miydi??
tabi sonra gel git yaşaya yaşaya düşe kalka ayıla bayıla hamile kaldığımı öğrendim çok şükür rabbimize elimizde değil böyle olmak Allahım korusun onları yerinde rahat ettirsin bizi yesinler de aç kalmasınlar bizden eksilsin yeter ki onlara bişey olmasın bu sabah bi ağlama tuttu beni bu forumdaki tüm kadınlara öyle içten dualar ettim ki
![]()
Hayırlı olsun miniğiniz.Benimde belirtilerim şunlar idi
Göğüs hassasiyeti
Beyaz akıntı
Kaşık ağrısı
Istan açılması
Sık tuvalete cikmak