• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

Leyla09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
52
6
1
42
Hanımlar merhaba. Gebelik planlıyorum. Adetime bir hafta var. Karnımın alt tarafında şişkinlik,genital bölgede dolgunluk hissi, vajinanın girişinde mi yoksa idrar çıkışında mı tam olarak anlayamadım ama sanki bir şey var. Nasıl desem sanki bir doluluk var. Göğüslerim hafif bir dokunmada bile acıyor. Bir de özellikle dikkatimi çeken bir şey oldu. Günlük akıntım kesildi. Kaç gündür akıntım gelmiyor. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

Hanımlar merhaba. Gebelik planlıyorum. Adetime bir hafta var. Karnımın alt tarafında şişkinlik,genital bölgede dolgunluk hissi, vajinanın girişinde mi yoksa idrar çıkışında mı tam olarak anlayamadım ama sanki bir şey var. Nasıl desem sanki bir doluluk var. Göğüslerim hafif bir dokunmada bile acıyor. Bir de özellikle dikkatimi çeken bir şey oldu. Günlük akıntım kesildi. Kaç gündür akıntım gelmiyor. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
adet olacakmis gibi oluyo zaten belirtiler ama adet olunca bir iki gun agri sizi oluyo ama hamisde bir hafta falan agri oluyo ama adet yok bebiş var oluyo 😊 inşallah hamişsindir adet gununu bekle gecerse vardir

merhaba canım erken gebelik testi deneyebilirsin

Kişiden kişiye göre değişir ama ben hamile kaldığımda akıntım aksine artmıştı. Doktorum rahim gebelik için kendini temizliyor demişti

insan çok isteyince her belirtiyi artık hamileliğe yoruyor ister istemez bende aynı durumdayım fakat bu bir süre sonra psikolojik olarak çok yıpratıyor insanı en önemlisi kendini üzmemek ama ümidini yitirmemek canım ben aylardır güzel haber duymayı bekliyorum

Kişiden kişiye göre değişir ama ben hamile kaldığımda akıntım aksine artmıştı. Doktorum rahim gebelik için kendini temizliyor demişti
Benim adetimden 6 gün sonra pembe bi kanama devamı kahverengi akıntı geldi test yaptığımda çok çok silik bir çizgi çıktı umutlanmak istemiyorum

Benim adetimden 6 gün sonra pembe bi kanama devamı kahverengi akıntı geldi test yaptığımda çok çok silik bir çizgi çıktı umutlanmak istemiyorum
Adetiniz olup bittikten sonra mı yoksa beklenen adet tarihinizden 6 gün sonra mı?

SİZCE ADETMİ GEBELİKMİ BELİRTİSİ?
Uykusuzluk

Gece uyuyamama sabah erken kalkma

Sol belime bıçak saplanıyor hissi

Arada bir hafif ve kısa süreli kasıkta adet olacakmış gibi sancı

Yorgunluk ,halsizlik

Sürekli acıkma mide kazınması

Bi anda kramp girmesi

Ruh halinde değişiklikler

Son adet başlangıç tarihi 16mart

Arada bir hergün değil sık idrara çıkma

Burun tıkanıklığı

Gece huzursuz bacaklar

Orta düzeyde ise göğüste hassasiyet bazen çok fazla acıyor bilinçsiz bi şekilde el falan değerse canım gidiyor o an

Back
X