Erken hamilelik belirtisi

srmnsf74

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
19
5
1
34
Merhaba arkadaşlar Ocak 22de regli oldum Ocak 27de bitti Ocak 29da birliktelik oldu birliktelikten bir hafta sonra şubatın 4ünde sabah yumurta yerken tadı değişik geldi bozuk sandım akşam et yemeği vardı yine aynı bozuk tadı yiyemedim suan adetime tam 1hafta var dün kan verdim negatif çıktı psikolojik diye hergün yumurta peynir veya et ağzıma atıyorum tutamıyorum hep aynı bozuk tadı ve bozuk kokusu böyle bir şey yaşayıp hamile olan var mı

Bende et kokusundan huylaniyorum 3 aylık hamileyim dolap bille burnuma kokuyor yumurtayı zaten hiç yiyemiyorum bendede var aynı belirtiler hamilelik belirtisi diye biliyorum ama kesin konusamam

Bende et kokusundan huylaniyorum 3 aylık hamileyim dolap bille burnuma kokuyor yumurtayı zaten hiç yiyemiyorum bendede var aynı belirtiler hamilelik belirtisi diye biliyorum ama kesin konusamam
Sizde nezaman başladı bu belirtiler acaba benim şüpheli ilişkiden 1hafta sonra başladı

1 hafta çok erken inanın gebelik olsa da bu belirtisi değildir
Benim de kafamı karıştıran zaten bukadar erken belirtisi olması ama baska bir hastalığımda yok bu kokulara hassasiyet hala devam ediyor ağzıma et yumurta süremiyorum sebze meyve yiyorum sadece

Back
X