merhaba anneler bugun doktora gittim 32 +4 teyim doktor nts ye bagladi, kasilma agri cikti nts de. İgne vardi rahim gevsetici bir de istirahat raporu yazdi ise gitme artik diye( cok korkuyorum erken dogmasindan birde bizim bebis ileride kilo 2750 boy 48 cm olmus. Boyle bi durum yasayan var mi
Can'ım bolca yat 33 olmuşsun çok şükür. 35. Haftaya kadar çok dikkat et . Ciğer geliştirici oldun mu? 35 ten sonra Doğum yapsan bile sıkıntı Yok bebeğin gelişimi güzel. 35 i doldursun kuveze bile girmez Allah'ın izniyle ben 29 bitmeden sancım kasılmalarım başladı serum ilaç derken 38+5 te doğurdum. Ama su içmek için bardak dahi kaldırmadım . Ayaklarını üşütme. Ve mutlaka boş su iç su kasılmaları alıyor. Hastanede kasılmalar için boş serum yapıyorlar. Evde bol su içerek bunu kendin yapabilirsin. Riski atlatmak için 2 haftan var. Korkulacak bişey olsa zaten seni eve göndermezdi ben hep hastanede yattım 3 saate bi nst bakıldı bana. Ama bak yavrum yanımda sağlıklı çok şükür. Muz peynir süt yoğurt bunları bolca ye canım
Biz de 31. Haftada 3 dk da bir gelen sancıyla hastaneye yattik. Çok şükür 6 hafta daha durdu oğlum. 37 haftalık 2800gr 48 cm doğdu. Maşallah senin bebiş de iyi durumda. Hic korkma doğarsa da birşey olmaz Allahın izniyle. Tabi 1 gün bile fazladan içerde dursa kardir. Sen her işi bırak sadece tuvalet için kalk bir de bol bol su iç. Haa bir de bebisinle konuş. Ben de sana kavuşmak için çok heyecanliyim ama senin iyiliğin için biraz daha içerde durman gerekiyor de :) sözünü dinler inşallah annesi :)
Biz bir de sadaka vermiştik. Maddi durumunuz müsaitse siz de bebiş için bol sadaka verin hatta kurban adayabilirsiniz. Allahım sağ salim ve vakitlice kavuşmanızı nasip etsin.
Ben sancin falan hic hissetmedim sadece bebegin kendini baya siktigini dusunuyordum oyle bir kasilma var karnimda nts yi rutin islem olarak yapti sok oldum igne verdi 2 tane proluton rahim guclendiriciymis insallah sag salim aliriz kucagimiza
Ben 37.haftada 2700 doğurdum, sizin bebiş kendini kurtarmış.
Diğer arkadaşın dediği gibi kendinize dikkat edin, ciğerleri tam gelişene yani 35çhaftaya kadar bol bol dinlenin.
Can'ım malesef nst ye girince kadar bende hiç sancı hissetmedim sadece kasılma hissediyordum ve cahillik normal sanıyordum lekelenmem olunca Dr a gittik ve öğrendik