Erken menapoz 3 aylık iğne

Ceylinemine

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
15
4
1
37
Merhaba hanımlar benim derdim o kadar büyük ki senekerdir gitmedigim doktor kalmadı ben bekarken ve hamikelik öncesi adeti düzenli biriydim doğumdan sonra kırkım çıkmadan adetim başladı ve ben 3 aylık korunma iğnesinden yaptırdım henen o ay adetim 2 hafta gecikti yetmedi 2.igneyide yaptırdım ve sonuç 3.5 sene geçmedi 4ayda 1 adet oluyorum leke gibi ve erken menapoz diyor doktor ben inanmıyorum menapoza yunurtlanma sistemim çöktü ama düzende girnedi sindi fitoterapi görüyorum var mı benim gibi kendi ekiyke belasını bulan

Merhaba hanımlar benim derdim o kadar büyük ki senekerdir gitmedigim doktor kalmadı ben bekarken ve hamikelik öncesi adeti düzenli biriydim doğumdan sonra kırkım çıkmadan adetim başladı ve ben 3 aylık korunma iğnesinden yaptırdım henen o ay adetim 2 hafta gecikti yetmedi 2.igneyide yaptırdım ve sonuç 3.5 sene geçmedi 4ayda 1 adet oluyorum leke gibi ve erken menapoz diyor doktor ben inanmıyorum menapoza yunurtlanma sistemim çöktü ama düzende girnedi sindi fitoterapi görüyorum var mı benim gibi kendi ekiyke belasını bulan
Doktor erken menapoz demiş ama bütün hormon testlerin yapıldı mi?
Özellikle amh hormonu belirliyor bu durumu.

Evet yapıldı amh 0.02 idi 2 sene önce FSH 90 di lh 45lerde. Şuan doktor eşliğinde fitoterapi tedavisi görüyorum FSH 40 lh 17 dojtorum dedi ki iğneler kimyasal hormon sistemi bozuyor ve sonuç olarak menapoz gösteriyor hormon değerleri tedavi ile erken menapoz ortadan kalkacak dedi

Evet yapıldı amh 0.02 idi 2 sene önce FSH 90 di lh 45lerde. Şuan doktor eşliğinde fitoterapi tedavisi görüyorum FSH 40 lh 17 dojtorum dedi ki iğneler kimyasal hormon sistemi bozuyor ve sonuç olarak menapoz gösteriyor hormon değerleri tedavi ile erken menapoz ortadan kalkacak Merhaba

Evet yapıldı amh 0.02 idi 2 sene önce FSH 90 di lh 45lerde. Şuan doktor eşliğinde fitoterapi tedavisi görüyorum FSH 40 lh 17 dojtorum dedi ki iğneler kimyasal hormon sistemi bozuyor ve sonuç olarak menapoz gösteriyor hormon değerleri tedavi ile erken menapoz ortadan kalkacak dedi
Merhaba nasıl yani FSH düşüyor mu fitoterapile ben Ocak sonunda yaptırmıştım tahlil FSH 12 çıkmıştı Mart başında yine doktorum tahlil yaptı ve ozaman 57.14 AMH 0.1 yani fitoterapi nasıl bir tedavi

Fitoterapi bitkisel tedavi doktorların verdiği hormon hapları kalp carpinti yaptığı için bu tedaviyi tercih ettik benim 6aylik tedavim şimdilik 15bin lira artabilir de. Ertan cevizci adında iç hastaliklari uzmanı var ayrıca bitkisel tedavi eğitiminde almış kanser ve kısırlık üzerine tedavi uyguluyor kendisi İstanbul'da ben biz telefon ile görüşme sağlıyoruz

Fitoterapi bitkisel tedavi doktorların verdiği hormon hapları kalp carpinti yaptığı için bu tedaviyi tercih ettik benim 6aylik tedavim şimdilik 15bin lira artabilir de. Ertan cevizci adında iç hastaliklari uzmanı var ayrıca bitkisel tedavi eğitiminde almış kanser ve kısırlık üzerine tedavi uyguluyor kendisi İstanbul'da ben biz telefon ile görüşme sağlıyoruz
Hiç yerine gittiniz mi acaba ertan cevizcinin. 6 aylık seans mi 15 bin. Ve önerdiği bitkileri onlar mi temin ediyor yoksa siz mi alıyorsunuz. Şayet bitkileri vs. Onlar vermez ise 15 bin çok para.

Doktor İstanbul'da telefonla görüşüyoruz 6aylik tedavi 15bin. 3 kargo şeklinde 5 bin ödeme yaparak başlanıliyor. Doktor kutular içinde bitkisel kapsül gönderiyor ben dışardan herhangi bişey almıyorum 2 ay sonra etkisi oldu lh FSH düştü adet gördüm geçen ay

Hiç yerine gittiniz mi acaba ertan cevizcinin. 6 aylık seans mi 15 bin. Ve önerdiği bitkileri onlar mi temin ediyor yoksa siz mi alıyorsunuz. Şayet bitkileri vs. Onlar vermez ise 15 bin çok para.
Doktor ilaclar her ay duzenli bitkisel kapsuller gonderiyor odemeleri her ay ilaclari gondeririken verdigi fiyati kac ay tedavi oneriyorsa ona boluyor 5 aylik tedavi diyelim 25 bin 25 i 5 aya boluyor heray odemeniz oyle saplaniyor bende baslicaktim fakat fiyati bana yuksek geldi bana 3 aylik paket icin 18 bin dedi 18 i telefonda gorusecegim birine vermektense birebir doktorla kontrol saglayabilecegim birseyi vermeyi tercih ettim telefondan gorusmeyle nasil takibimi saglayabilir diye dusundum insallah tedavi gorenler faydasini gorur

Back
X