erken menepoz

esmerayyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
52
20
38
48
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ilaçsız hasta olamıyorum 38 yaşında menepoz teşhisi koydu doktor şimdi 39 yaşındayım 2 aydırda hayıt kullanıyorum hacamat yaptırdım beslenmeme dikkat ediyorum fırsat buldukça sporda yapıyorum ama bitürlü hastalanamadım başka önerisi olan varmı??

Bende de erken menopoz var 29 yaşındayım bazen adetim geliyo bazen 3 4 ay gelmiyor fsh değerim yükseliyor adetim gelmediğinde hayıt tohumu veya testere dişli aslan pençesini kullanıyorum 10 15 gün sonra adetim geliyor fsh değerini biraz düşürüyor ama bırakınca yine yükseliyo ve adet olmuyorum yine 5yıldır erken menopozla uğraşıyorum

Bende de erken menopoz var 29 yaşındayım bazen adetim geliyo bazen 3 4 ay gelmiyor fsh değerim yükseliyor adetim gelmediğinde hayıt tohumu veya testere dişli aslan pençesini kullanıyorum 10 15 gün sonra adetim geliyor fsh değerini biraz düşürüyor ama bırakınca yine yükseliyo ve adet olmuyorum yine 5yıldır erken menopozla uğraşıyorum

testere dişli aslan pençesini nasıl kullanıyosun? fsh kaç çıkmıştı? benim en son 47 çıktı. oda 1 ay ilaç kullandım öyle hastalanıp baktırabildim..

Benim fsh genelde 30 40 larda oluyo bi kere 81i gördüm ibrahin saraçoğlundan alıyorum ben sallama çay şeklinde geliyo sıcak suya koyup 6dak bekletip çıkartıyorum bitkiyi ılıyınca içiyorum ibrahim saraçoğlunda pahalı ama aktardan aldım raf ömrünü doldurmuştu galiba adetimi getirmedi

Benim fsh genelde 30 40 larda oluyo bi kere 81i gördüm ibrahin saraçoğlundan alıyorum ben sallama çay şeklinde geliyo sıcak suya koyup 6dak bekletip çıkartıyorum bitkiyi ılıyınca içiyorum ibrahim saraçoğlunda pahalı ama aktardan aldım raf ömrünü doldurmuştu galiba adetimi getirmedi
tşk.ederim cevap için. bende hayıt tentürü kullanıyorum 2 ay oldu ama hala faydasını göremedim. bana numarayı verebilirmisiniz birde onu denerim ...

0850 221 0161 numarası bu umarım faydasını görürsün ben onun kürlerini kullanıyodum bebek istediğim için ama tek olarakta istediğini gönderiyorlar

0850 221 0161 numarası bu umarım faydasını görürsün ben onun kürlerini kullanıyodum bebek istediğim için ama tek olarakta istediğini gönderiyorlar
Aradım tşk.ederim yapmam gerekenleri söylediler yarın soğan kürüne başlayıcam 15 gün sonrada onlardan alacağım bitkilere devam edicem 2 buçuk ay tedavi süreci bakalım inşallah faydasını görürsem burdan yazarım

Benim hormonlarımı dengeliyor kullandığımda ama malesef hamile kalamadım şimdi sürekli kullanmıyorum oyüzden hormonum çok iyi değil adet olmadıkça getirmek için kullanıyorum senin sonucunuda merak ediyorum yazarsan sevinirim

Benim hormonlarımı dengeliyor kullandığımda ama malesef hamile kalamadım şimdi sürekli kullanmıyorum oyüzden hormonum çok iyi değil adet olmadıkça getirmek için kullanıyorum senin sonucunuda merak ediyorum yazarsan sevinirim[/QU
gelişmeleri mutlaka yazıcam bugün soğan kürüne başladım bakalım hayırlısı:)

Back
X