• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN MENEPOZLU OLUP KÖK HÜCRE TEDAVİSİ BEKLEYENLER !!!

songul-1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
57
25
38
36
Arkadaşlar ben 27 yaşındayım ve erken menopozluyum.4 yıllardır evliyim.çoçuk istiyoruz ama doğal olarak AMH düşük FSH çok yüksek.artık doktorlar bile şöyle göz ucuyla bakıp yumurta nakli olun, kök hücre tedavisini bekleyin deyip gönderiyorlar.bu konuda bir arkadaş sesimizi duyurmak için çabaladı ama kimse ses vermedi.bu konuda muzdarip olan sadece 3 kişimiyiz gerçekten çok merak ediyorum.LÜTFEN TEK UMUDUMUZ OLAN KÖK HÜCRE çalışmasının hızlanması ve Türkiye de de yapılması için yardımcı olun HEP BERABER sesimizi duyuralım....!!!

Arkadaşlar ben 27 yaşındayım ve erken menopozluyum.4 yıllardır evliyim.çoçuk istiyoruz ama doğal olarak AMH düşük FSH çok yüksek.artık doktorlar bile şöyle göz ucuyla bakıp yumurta nakli olun, kök hücre tedavisini bekleyin deyip gönderiyorlar.bu konuda bir arkadaş sesimizi duyurmak için çabaladı ama kimse ses vermedi.bu konuda muzdarip olan sadece 3 kişimiyiz gerçekten çok merak ediyorum.LÜTFEN TEK UMUDUMUZ OLAN KÖK HÜCRE çalışmasının hızlanması ve Türkiye de de yapılması için yardımcı olun HEP BERABER sesimizi duyuralım....!!!
Bende bekleyenlerdenim ama kok hucre tedavisi yurt disinda ikiz yada kizkardeslerden yapiliyo diye biliyorum buraya gelse bile kizkardesim yokki.dedigin gibi zaman kaybi diyip yumurta donasyonuna yonlendiriyorlar.bu teknolojide tibbin bu konuda ilerleyememesi ne aci.beklerken yas gidiyo.yillar oldu bu kök hücre muhabbeti.hicbi gelisme yok malesef

Bende varım 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim 23 yaşımdan beri erken menepozum
Bebeğim olsun istiyorum
Ama doktorlar 100 de 1 ihtimali6bile çok zor söylüyorlar
Şimdi çapaya gidiyorum tüp bebek için rahim filmi istediler hormon tahlili de yapıp tekrar gidicem bakalım tüp bebek yapilabilecek mi

Bende varım 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim 23 yaşımdan beri erken menepozum
Bebeğim olsun istiyorum
Ama doktorlar 100 de 1 ihtimali6bile çok zor söylüyorlar
Şimdi çapaya gidiyorum tüp bebek için rahim filmi istediler hormon tahlili de yapıp tekrar gidicem bakalım tüp bebek yapilabilecek mi

ALLAH yardımcınız olsun kizlar benim çok ama bitane bile saglikli embiriyo cikmiyor.İNŞALLAH tez vakkite kök hücre tedavisi olumlu sonuç verir

ALLAH yardımcınız olsun kizlar benim çok ama bitane bile saglikli embiriyo cikmiyor.İNŞALLAH tez vakkite kök hücre tedavisi olumlu sonuç verir

ALLAH yardımcınız olsun kizlar benim çok ama bitane bile saglikli embiriyo cikmiyor.:KK64:İNŞALLAH tez vakkite kök hücre tedavisi olumlu sonuç verir:dua:

Back
X