Elimden geldigince size aklima gelenleri yazayım .diger insanlar da burdan okurlar .Esinizin sperm dna testi yapildimi ve esinizin ve sizin kromozom anamoli testi pihti bozuklugu testi yapildimi ayrica ,bagisiklikla ilgili testler var onlar size yapildimi ,sma testi yaptirdiniz mi sizin ve esinizin detayli troid dahil kan idrar gaita tahlilerine bakildimi herhangi bir vitamin mineral eksikligi en onemlisi sizin troid degerleriniz normal mi ve herhangi bir enfeksiyon var mi ve crp degeriniz ne durumda herhangi bir zararli aliskanliginiz var mi ikiniz dahil .ilk bunlari bi yaptirin.benim bu soylediklerimi tup bebek doktoru soylemiyor ben arastra arastra buldum ve uyguladim gidip devlette filan test yaptirip sonucunu tup bebek doktoruma soyluyordum .sonrasinda pat diye yumurta toplama aşamasina gecmeyin.ben tam 7 ay ugrastim.beslenme tarzinizi tamamen esiniz dahil degistriyorsunuz.uyku cok onemli eger mumkunse aksam 9 da 10 da gidin karanlik sessiz ortamda uyuyun bakin zor mesakkatli evet.ama bi karar verin biz bu cocugu istiyormuyuz istiyorsaniz kararli bir sekilde ilerleyin .çayi kahveyi kesin bol su icin bol bol yuruyun bi adimsayar yukleyin adimlarinizi takip edin.hazir olan paketin icine girmis ivir zivir ve hazir icecek turleri ayrica evde yapilan pasta kek borek corek vb ne varsa komple kesin.sizin iceceginiz temiz su,sade maden suyu ,ayran,elinizde sekersiz yaptiginiz dogal icecekler ,oglenleri bir fincan yesil çay olabilir.ekmegide tam bugday aliyorsunuz ve olabildigince azaltin kahvaltida bir dilim aksamda bir dilim yeter.avokado her sabah yarim olarak yiyin yesillikleri ozellikle roka sizin yaninizdan eksik olmasın,avokado,roka,somon,hamsi,semiz otu,kavrulmamis,ceviz,badem,gunde 1 avuc olucak fazla degil.ve kilit nokta kabak çekirdeği bunu gelip gidin yiyin.yaban mersinide eksik olmasin.butun vitaminleriniz eger testlerde tam ise koenzim q10,vb icinde bircok vitaminin bulundugu takviye kadin ve erkek icin ayri uretilmis destekler var bana doktorum cnslife yazdi turk yapimi ve icerigi cok zengin alin dedi aldim.ictik ikimizde .benim doktorum prof ve tv de yayinlarada cikiyor belkide gormussunuzdur.akdeniz usulu beslenme plani oluyor.fazla kilolariniz varsa kurtulun .eşiniz ayrica keci boynuzu hem pekmezini hem kendini kaynatilp kaynatip icsin yesin keci boynuzu cok iyi.tabiki stresi zor ama cikartin caniniz mi skldi disari cikin yuruyun iyi geliyor yazdigim hersey uydurma degil doktor doktor dolasarak ogrendigim bilgiler 10 senelik tecrube.ayrica ben aslan pencesi civan percemi hayit otu bunlarida ara ara ictim.ve sogan kurunude uyguladim.bu bitkileri abarmadan arada ictim.doktor bitki onermiyor ama.doktorun yazdigi takviyeden haric kendim eczaneden ve nanature woman,demir+c d 3 k2 de kullandim ayrica bal polen arusutu karisimi her sabah ac karna bi cay kasigi yedim.egricayir var ordan aldim beeo var ordan aldim