- Konu Sahibi zumrutyesili
-
ben ankaradayım
ancak internetten baktığımda bir çok kaplıca gördüm
sen hangisine gitmiştin kardeşim?
birde şu anda durumun nedir? bilgi verirsen sevinirim.
Bana 27 yaşında, yani 9 yıl önce erken menepoz teşhisi kondu. Tedavi gördüm, çok dr a gittim, adet görmeye başladım. 5 yıl kadar normaldi..
Sonra 4 sene önce babamı kaybettim, son adetimi ozaman gördüm, birdahada olmadı. Çalışıyorum, izin sıkıntısı yüzünden doktorada gidemedim. Çünki tahlil tetkik ultrason vs. çok bu olayda bilirsiniz. Sık sık izin istemek zorunda kalacağım diye gitmedim. Çok yalnış olduğunu biliyorum ama nasip olursa bu yıl başlamayı düşünüyorum, yıllık iznimde yani. neyse
kaplıcaya gitsem acaba bendede işe yararmı?
Sana hayırlısından ve sağlıklısından, uzun ömürlü bir evlat dilerim. Rabbim inşallah banada nasip eder. Ben bu durumu nasıl açıklarım diye korkumdan evlenme tekliflerini bile direk red ediyorum. Kafamda bir sürü şey dönüyor.
kaplıcaları denemedim ama ben ara ara hamama gittim ve bunun faydasını gördüm.
Ben İzmir'deyim burnumun dibinde kaplıca otelleri var...
Aslında geçtiğimiz yaz kaplıca havuzuna gitmiştim, 4.gün hafif kanamam oldu. Ben bunu kaplıcayla ilgisini hiç düşünmemiştim...
Belki gerçektende faydası vardır. Tekrar deneyeceğim...
Öneriniz için teşekkürler...
iyi gelen sadece hamam olmadı.bunun yanında soğan suyu yaptım ve düzenli olarak adet gördüm.5 ay yaptıktan sonra soğan kürünü sonlandırdım. daha sonra testere dişli aslanpençesi ve papatya kaynatıp içtim. yine 4 ay kadar düzenli adet gördüm.fakat kendi stresim ve bazı problemlerimden dolayı bu kürlere ara verince adet olmamaya başladım.şimdi hayıt tohumu içeren bir karışım kullanıyorum. tekrar az ama adet olmaya başladım.bundan sonra allah kerim diyelim.
bu kürleri yaparken şunu anladım ki......... önce inanç, sabır ,stresten uzak ,uyku ve yemek düzenine dikkat etmek lazım. şimdilik benden bu kadar :))))
34 Yaşındayım.3,5 yıl önce adet düzensizliği sorunuyla yüksek fsh ve erken menopoz teşhisi konuldu.Yumurta üretemediğim için Tüp bebek bile yapılmadı. Doktor doktor gezdik.1,5 seneden beri Konusunda iyi olduğunu öğrendiğim bir Merkeze gidiyorum.
Bir akrabamız akıl verdi, bu kadar uğraşacağına Bir Kaplıcaya gidip, suyunda otur.Kaplıcalarda hamile kalan çokmuş.Neyse 2 gün kaplıcada kaldık.İnanırmısınız 3.gün adet oldum.Hemen fsh değerini ölçtürdüm 26 idi.Doktor bir dahaki ay yumurta üreteceksin dedi.pek inanamadım.çünkü fsh her zamanki gibi yüksekti.
Bir sonraki ay gerçekten bir adet kaliteli yumurta ürettim.döllendi.Embriyo oluştu.ama ne yazıkki tutunamadı.Ama bu bile bir MUCİZE.Yani yumurta üretmek...Allahın izniyle belki yine üretebilirim.Sonra tüp bebek yaparlar.Hayırlısıyla..
Lütfen sizde şifalı sular kaplıcaya gidin.Çünkü bu derdi çeken bilir.
Merhaba zümrüt yeşili bende gitmeyi düşünüyorum kaplicalara sana iyi geldimi.Merhaba Zümrüt yeşili ,
Ne durumdasınız kaplıcalar iyi geldi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?