Erken menopoz

MorMasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
96
Puanlar
98
Merhaba hanımlar, 35 yaşındayım, 28 yaşında amh 0.8 di, sonrasında tekrar baktırmadım cesaretim yok.
4 ay önce muayene olduğumda tahlillerim normaldi 4-5 folikül göründü. Adetlerim de düzenlidir bu arada. 10-15 gündür özellikle akşamları ateş basması yaşıyorum. Dr a gittim menopoz başlangıcı dedi. Erken olacağını biliyordum fakat 4 ay önceki tahlillere bakınca biraz daha zamanım var diye düşünmüştüm. Ne yapacağım bilmiyorum. Bunu erteleyen var mı aranızda?
Özellikle Bülent Demircioğlundan seans alıp iyileşen var mı merak ediyorum.

Geçmiş olsun, şuan amh kaç ve 4 ay önce hangi tahlilleri yaptırdınız ve kaç çıktı. Evli misiniz çocuğunuz var mi?

Geçmiş olsun, şuan amh kaç ve 4 ay önce hangi tahlilleri yaptırdınız ve kaç çıktı. Evli misiniz çocuğunuz var mi?
Teşekkür ederim, 9 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var. Amh baktırmadım en son 2018 de bakıldı. Baktırmak istemiyorum açıkçası. 4 ay önce ağustosun sonunda
E2 59, fsh 6.51 di. Muhtemelen e2 yükselince fsh ı baskıladı ama yani o kadar da yüksek değildi e2. Nasıl böyle oldu bilmiyorum

Aslında E2 de fsh da gayet iyi menopoz denmesine şaşırdım, başka doktora gidin bence.

Son düzenleme:
Aslında E2 de fsh da gayet iyi menepoz denmesine şaşırdım, başka doktora gidin bence.
Sorun şu ki 4 ay önce böyleydi bu sefer tahlil yapmadı dr, usg ile baktı ve rahim duvarı çok ince, yumurta da sadece 2 tane dedi. Zaten ateş basması şikayeti ile gittim. 4 ayda nasıl böyle oldu anlamıyorum. Adet olursam bi dr a daha gideceğim ama yakın zamanda olacak gibi görünmüyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…