Bu nasil yorum anlamiyorum. Nasil bir anne adayina bu gibi laflar edersiniz? Benim bebeyimi dhsunduyum gibi kimse dusunmez onlari. Ben bir çok hocadan sordum herşey normal sirf ikiz diye yapmiyoruz denildi. Sadece doktorum oneririm yapin dedi. Zorlamadida. Biz nerden bilelim. Etrafimda 3 tane ikiz dogum yapan var. Onlar dikiş adini hiç duymamişlar bile. Zaten bizde de takiple kontroldaydik hep. Arabayla giderken arabanin gittiği yol çukurlu yoldh çok yiprandik akşamina da bu olay oldu. Alakasi var mi yok mu bilmuyorum. Ben çok direndim zaten yapalim diye. Kimse onermedi etrafdan kendi başima nasil gidip de yatayim. Şimdi bu olayda en syçsuz ben olsam da hep keşke direnseydim diyerek yine bir anne adayi olarak suçu kendi uzerime goturuyorum. Ama anladigim kadariyla siz belki annesiniz ama insanlikdan nasibinizi almamişsiniz. Bana kesinlikle serklaj yapma birşey olmaz diyen yakinlarima bile ağzimi açip vicdan azabi çekmesinler diye birşry soylemedim ama siz bir anne adayina çok rahat soyluyorsunuz. Insaf dilerim sizin için