• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken test aldım adetime 3 gün var 10 dk sonra bu şekilde çıktı açıklama kısmına ve resime bakar mısınız

duygu7434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
520
-26
28
29
Erken test aldım adetime 3 gün var 10 dk sonra bu şekilde çıktı önce ikinci çizgi top gibi yayılmıstı bekledikçe bu şekilde oldu kuruma çizgisi mi yoksa varmıdır emin olamadım

Eklentiler

• 1000073232.webp
    1000073232.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 133
Erken test aldım adetime 3 gün var 10 dk sonra bu şekilde çıktı önce ikinci çizgi top gibi yayılmıstı bekledikçe bu şekilde oldu kuruma çizgisi mi yoksa varmıdır emin olamadım
Yarın sabah testi tekrarlayın koyulaşırsa bebiş geliyor :) testin markası nedir

Bu sabah ikinci testi de yaptım dayanamadım o da 8.dakika da ikinci silik çizgiyi verdi Duratest adı 😊

Acaba kuruma mı yoksa silik mi iki testte de aynı 8 dk sonra bu şekilde oldu kuruma olsa hemen çıkmaz galiba bilmiyorum
Normalde beş dakika baz alınır. Kuruma çizgisi gri olur buraya atınca fotoğraf kalitesi düşüyor maalesef siz yarın ilk idrarla deneyin birde isterseniz

kuruma çizgisi gri silik çizgi daha pembe oluyor. Birde su damlatıp kontrol ediyorlar o çizgi olan yere eğer silinirse kuruma çizgisi oluyormuş silinmezse silik çizgiymiş. (Ne kadar doğru bilemiyorum tabi.) Eğer varsa sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Acaba kuruma mı yoksa silik mi iki testte de aynı 8 dk sonra bu şekilde oldu kuruma olsa hemen çıkmaz galiba bilmiyorum

Back
X