Erken test negatif kaset test soluk çizgi

Mavi Sihirbaz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
182
24
13
31
Bu kaset test. Adet 2 gün gecikti. Ama erken test negatif. Kan vermeli miyim adetin biraz daha geçmesini beklemeli miyim?

Aslında tamamen testlerin hassasiyetiyle alakalı bişey çünkü ben önce kaset test yapıp silik çizgiyi görünce erken gebelik testi yapmak istedim daha belirgin çıkar diye aynı marka iki erken gebelik testini aynı anda yaptığımda birisi nerdeyse negatif denecek kadar silikti kaset testteki kadar bile belli değildi diğeri de silikti ama baktığın zaman aynı kaset testteki gibi görünüyordu yani aslında en net kanda belli oluyor ama daha kan vermek istemiyorum hazır değilim yada şuan kan verecek durumda değilim diyorsanız yarın bir kaç markanın testlerini alıp yaparsanız aklınızda biraz daha oturur bişeyler diğer testin fotoğrafı varsa onuda atabilirmisiniz

Aslında kan vermeye gidebilirim ama hüsrana uğramak istemiyorum.

Siz kaset testte silik çizgiyi gördüğünüzde hamile miymişsiniz?

Bu kaset test. Adet 2 gün gecikti. Ama erken test negatif. Kan vermeli miyim adetin biraz daha geçmesini beklemeli miyim?
Eki Görüntüle 3294630
Hemen hemen seninki gibi. İlk 2 dk içinde çıktı benim, o yüzden hiç tereddüt etmedim gebeyim dedim. Sizin de sağlıkla ve gönlünüzce vardır inşallah

Eklentiler

• IMG_4609.webp
    70 KB · Görüntüleme: 178
Teşekkür ederim eczaneye gidip her iki testten alayım o halde. Senin adına da mutlu oldum darısı tüm isteyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…