2 ay önce de bir kere yalancı pozitif çıkmıştı ama 1 kere oldu. Bu sefer duratest erken gebelik testini denedim. Kaç gün sonra tekrar deneyebilirim acaba7 gün kala çok erken yalancı pozitifler görebilirsiniz hemen hemen her markada var pahalı olan marka hariç hayırlısı olsun
Yarın sabah ilk tuvaletinizle tekrar deneyin yine silik çıkarsa kan verin bence3 yıllık evliyim 7 aydır deniyoruz ama yok. Bu ay Yumurtlama dönemim 30haziran 2 Temmuzdaydı değerlendirdik. Reglime 7 gün var ama regl öncesi belirliler erkenden ortaya çıkıyordu ama bu sefer kasık ağrıları özellikle sol tarafta bu haricinde hiçbir şey yok. Dün ve bugün test yaptım sabah akşam. İlginç olanı 8 Temmuz sabahı silik çizgi çıktı akşamında negatif 9 Temmuz sabahı negatif ama akşamı daha da belirgin silik çizgi var. Anlam veremedim. Sizce hamile olabilir miyim yoksa yalancı pozitif mi? 8 Temmuz ve 9 Temmuz silik çizgileri atıyorum
Sabah yine aynı markayla test yaptım hafif silik çıktı umarım gözüküyordurYarın sabah ilk tuvaletinizle tekrar deneyin yine silik çıkarsa kan verin bence
Teşekkür ederimgözüküyor inşallah dogrudur :) hadı hayırlısı olsunn
benımdee valla 16sında dur bakalım ne olacakk =))Teşekkür ederiminşallah normalde reglim ayın 16sında 2 gün sonra tekrardan denerim
Çok erken çıkmış benim bugün adet olmam gerekirdi adetten 2 önce sağlık ocağından idrar testinde baktılar şüpheli pozitif çıktı o gün öğleden sonra idrar testi yaptım çok çok hafif bir çizgi çıktı hatta var mi yok mu emin bile olamadım. dün kanda kesinleşti. Şu an idrar da çıkıyorsa kanda kesin vardır. Beta hcg baktırin benceTeşekkür ederiminşallah normalde reglim ayın 16sında 2 gün sonra tekrardan denerim
Markalari sayim en güvenilir markalardır 1 awox ,2 peridictor erarly (pahalı) 3. Laboquick bu 3 marka çok iyidir ben awoxla öğrendim kesinlikle pahalı testlere gerek yok hassasiyet harika şu çizgiye 10.35 betayi bile ölçtü7 gün kala çok erken yalancı pozitifler görebilirsiniz hemen hemen her markada var pahalı olan marka hariç hayırlısı olsun
Evet gözüküyor hayırlı olsun inşallah bekleyebilecekseniz iki güne daha da netleşirSabah yine aynı markayla test yaptım hafif silik çıktı umarım gözüküyordur
Adete ne akadr kala yaptınız acabaMarkalari sayim en güvenilir markalardır 1 awox ,2 peridictor erarly (pahalı) 3. Laboquick bu 3 marka çok iyidir ben awoxla öğrendim kesinlikle pahalı testlere gerek yok hassasiyet harika şu çizgiye 10.35 betayi bile ölçtü
Bu normalmi yani bir çıkıyor bir çıkmıyorMerhaba bence hamilesiniz kan verin. Ben de adetten 9 gün önce silik çizgiyle öğrendim sonra kayboldu betam artıyor
Evet gözüküyor hayırlı olsun inşallah bekleyebilecekseniz iki güne daha Gün içinde 2-3 kez test yapıyorum birinde çıkıyor birinde çıkmıyor acaba yarın kan testi için çok mu erken olur
Bende emin olamadım bir gün pozitif bir gün negatif çıkıyor kafam karıştıÇok erken çıkmış benim bugün adet olmam gerekirdi adetten 2 önce sağlık ocağından idrar testinde baktılar şüpheli pozitif çıktı o gün öğleden sonra idrar testi yaptım çok çok hafif bir çizgi çıktı hatta var mi yok mu emin bile olamadım. dün kanda kesinleşti. Şu an idrar da çıkıyorsa kanda kesin vardır. Beta hcg baktırin bence
Benim ertesi gün sabah negatif çıktı bir dahha yapmadım kan verdim hemen 2.7 o bile belli değildi yükseldi şükür şu anBu normalmi yani bir çıkıyor bir çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?