Erken test yaptım bakar mısınız?

zhrkhm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
7
3
1
29
3 yıllık evliyim 7 aydır deniyoruz ama yok. Bu ay Yumurtlama dönemim 30haziran 2 Temmuzdaydı değerlendirdik. Reglime 7 gün var ama regl öncesi belirliler erkenden ortaya çıkıyordu ama bu sefer kasık ağrıları özellikle sol tarafta bu haricinde hiçbir şey yok. Dün ve bugün test yaptım sabah akşam. İlginç olanı 8 Temmuz sabahı silik çizgi çıktı akşamında negatif 9 Temmuz sabahı negatif ama akşamı daha da belirgin silik çizgi var. Anlam veremedim. Sizce hamile olabilir miyim yoksa yalancı pozitif mi? 8 Temmuz ve 9 Temmuz silik çizgileri atıyorum

Eklentiler

• IMG_4700.webp
    13 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_4777.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 71
7 gün kala çok erken yalancı pozitifler görebilirsiniz hemen hemen her markada var pahalı olan marka hariç hayırlısı olsun

7 gün kala çok erken yalancı pozitifler görebilirsiniz hemen hemen her markada var pahalı olan marka hariç hayırlısı olsun
2 ay önce de bir kere yalancı pozitif çıkmıştı ama 1 kere oldu. Bu sefer duratest erken gebelik testini denedim. Kaç gün sonra tekrar deneyebilirim acaba

Yarın sabah ilk tuvaletinizle tekrar deneyin yine silik çıkarsa kan verin bence

Teşekkür ederim inşallah normalde reglim ayın 16sında 2 gün sonra tekrardan denerim
Çok erken çıkmış benim bugün adet olmam gerekirdi adetten 2 önce sağlık ocağından idrar testinde baktılar şüpheli pozitif çıktı o gün öğleden sonra idrar testi yaptım çok çok hafif bir çizgi çıktı hatta var mi yok mu emin bile olamadım. dün kanda kesinleşti. Şu an idrar da çıkıyorsa kanda kesin vardır. Beta hcg baktırin bence

Markalari sayim en güvenilir markalardır 1 awox ,2 peridictor erarly (pahalı) 3. Laboquick bu 3 marka çok iyidir ben awoxla öğrendim kesinlikle pahalı testlere gerek yok hassasiyet harika şu çizgiye 10.35 betayi bile ölçtü

Eklentiler

• 1000015072.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 32
Adete ne akadr kala yaptınız acaba

Bende emin olamadım bir gün pozitif bir gün negatif çıkıyor kafam karıştı

Gün içi idrar testleri değişiyor sürekli doktorlar en net sabah ilk idrar diyorlar ama bu ikilemde kalmaktansa gidin hemen kan verin sonucu daha net öğrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…