Erken test yaptım sizce var mı

anyelamelic

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Kızlar ilk görsel testi yaptıkdan 2 dk sonra diğeri 10 dk sonra adetime 7 gün var sizce var mı normalde 28 gün döngüm ama bi kaç aydır 34 olduğu için 1 hafta görünüyor adetime

Eklentiler

• IMG_9332.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 47
Silik olarak görüyorum sanki canımm müsaitsen gidip bir kan verebilirsin ya da bir kaç gün evde koyulaşmayı da takip edebilirsin

Silik olarak görüyorum sanki canımm müsaitsen gidip bir kan verebilirsin ya da bir kaç gün evde koyulaşmayı da takip edebilirsin
Hemen ümitlenmekte istemiyorum ya hata verirse diye işteyim şimdi çıkamıyorum ama bi test daha mı yapdam şimdi

Benimde adetime daha 4 günüm var test yaptım adet belirtilerim var ama değişik olan şey akıntım aşırı normalde böle deiğilim bide uykum çok ya aşırı geçen ay denedik olmadı bu ay yumurtlama takibiyle denedim yine sabah ilk idrarla avox test vardı yaptım ilk 3 5 dakikada silik gölge bi ikinci cizgi çıktı adetten sonra yada adet günü tekrar mı yapsam bi kan mı versem bilemedim

Eklentiler

• image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 34
Hemen ümitlenmekte istemiyorum ya hata verirse diye işteyim şimdi çıkamıyorum ama bi test daha mı yapdam şimdi
Şimdi yapma canım yoğunluk azalır zaten çok silik negatif gözükebilir. Sabah ilk idrarla yapmak en iyisi

Ben göremedim canım ama Adet gününü bekle tekrar dene bence

`