- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi anyelamelic
-
Şu an herhangi belirtim yok adet yaklaştıkca olan belirtilerim mevcut bekledikce daha da koyulaştıSanki çok silik çizgi görünüyorBelirtileriniz nelerdi?
Silik olarak görüyorum sanki canımmKızlar ilk görsel testi yaptıkdan 2 dk sonra diğeri 10 dk sonra adetime 7 gün var sizce var mı normalde 28 gün döngüm ama bi kaç aydır 34 olduğu için 1 hafta görünüyor adetime
Eki Görüntüle 3823435
Bence kan verin, sanki var gibiŞu an herhangi belirtim yok adet yaklaştıkca olan belirtilerim mevcut bekledikce daha da koyulaştı
Hemen ümitlenmekte istemiyorum ya hata verirse diye işteyim şimdi çıkamıyorum ama bi test daha mı yapdam şimdiSilik olarak görüyorum sanki canımmmüsaitsen gidip bir kan verebilirsin ya da bir kaç gün evde koyulaşmayı da takip edebilirsin
Şimdi yapma canım yoğunluk azalır zaten çok silik negatif gözükebilir. Sabah ilk idrarla yapmak en iyisiHemen ümitlenmekte istemiyorum ya hata verirse diye işteyim şimdi çıkamıyorum ama bi test daha mı yapdam şimdi
Ben göremedim canım ama Adet gününü bekle tekrar dene benceBenimde adetime daha 4 günüm var test yaptım adet belirtilerim var ama değişik olan şey akıntım aşırı normalde böle deiğilim bide uykum çok ya aşırı geçen ay denedik olmadı bu ay yumurtlama takibiyle denedim yine sabah ilk idrarla avox test vardı yaptım ilk 3 5 dakikada silik gölge bi ikinci cizgi çıktı adetten sonra yada adet günü tekrar mı yapsam bi kan mı versem bilemedim
Ben direk görebiliyorum tabi ama fotoğrafta görünmüyor sanırım beklicem olmadı adet günümüBen göremedim canım ama Adet gününü bekle tekrar dene bence
Belki de ben görememişimdir. Biliyorum zor ama beklemek en iyisiBen direk görebiliyorum tabi ama fotoğrafta görünmüyor sanırım beklicem olmadı adet günümü
Aynen maalesef beklicem bu kadar durdum az biriki gün daha durabilirimBelki de ben görememişimdir. Biliyorum zor ama beklemek en iyisi