Erken uyanamamak

Pembepegasus

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
133
15
13
Merhaba hanımlar. Ben güne erken başlamayı severim aslında insanı pozitif yapıyor bence ve günü daha verimli kullanabiliyorsun. Sorun şu ki uykuyu da çok seviyorum. Akşam 8 de uyuyup öğlen 1 de uyandığımı bilirim. Alarmlar falan fayda etmiyor. Kime beni uyandır dediysem bıktılar artık çünkü uyanmıyorum. Gece plan yapıyorum sabah kalkıp şunu bunu yaparım diye sabah alarm çalınca hep kendime bi bahane buluyorum 5 dakika diye diye öğleni ediyorum. Lütfen yardımcı olun ki ders de çalışmam lazım kpss için çok az bir sürem kaldı . Sizce sabah erken kalkmanın bir yolu var mı

Amma da tembellik görüyorum yani kusura bakmayın
Ama yarın bir gün sorumluluk sahibi olun ardı kesilmez kalkarsınız merak etmeyin.....

Demir eksikliği olabilir bi tesrçt yaptırın. Dinç uyanamama sorunu olabiliyor demir çinko takviyesi yaparlar düzene girer belki

erken yatin diycekidm ama 8 de yatiyorum demisiniz
ama her zaman sekiz de yatmiyorsunuz demi? yoksa geceyi goremezsinizki plan yapasiniz :)
bense siz yinede erken yatin :)

Fiziksel tembellik.ruhsal olarak da olabilir.kendini şartlarsan kalkarsin

Merhaba hanımlar. Ben güne erken başlamayı severim aslında insanı pozitif yapıyor bence ve günü daha verimli kullanabiliyorsun. Sorun şu ki uykuyu da çok seviyorum. Akşam 8 de uyuyup öğlen 1 de uyandığımı bilirim. Alarmlar falan fayda etmiyor. Kime beni uyandır dediysem bıktılar artık çünkü uyanmıyorum. Gece plan yapıyorum sabah kalkıp şunu bunu yaparım diye sabah alarm çalınca hep kendime bi bahane buluyorum 5 dakika diye diye öğleni ediyorum. Lütfen yardımcı olun ki ders de çalışmam lazım kpss için çok az bir sürem kaldı . Sizce sabah erken kalkmanın bir yolu var mı

Hormonlarınıza ve kan değerlerinize baktırın sorun yoksa tembellikten yada amaçsızlıktan.

En kötü alarm sesini kullan.
O düşünceyle ben uyuyamazdım gerçekten.
Rakiplerim var onlar şöyle şöyledir diye.
Azimliyseniz yaparsınız kararlı olun şartlayın

Bnde çok geç uyanırım ama bn çok geç uyuyorum, bide gun içinde yapacak acil bi işim yok. O yuzden rahatım.. Ama sizin çalışmanız gerekiyor, uyku duzeni şart.

Arkadaslarının hepsinin kazandıgını senin kazanamadıgını düsün
Kesin cözüm bu ben öyle yapıyorum :KK31:

Back
X