Merhaba canım bir gölgelik var evet biraz erken yapmışsın kaset testte biraz geç belli olur. Erken gebelik testi al yada evde testin varsa hergün ilk idrarla yap koyulasma varsa gebeliktirMerhaba arkadaşlar. Erken bir gebelik testi yaptım ve bir dakika içersinde böyle bir görüntü çıktı. Şüphelendim biraZ sayfayı kurcaladım fln ama benim sade göğüslerim ve adet olacakmış gibi Ağrım oluyor o da bazen. Kaşık ağırdı bel ağrım yok. Düzenli bir adet döngüm de yok ovulsayon günün değerlendirdik ve üzerinde 10 gün geçti. SiZce bu ne anlama geliyor yardım eder misiniz?
Bilemeyince ben:/ hemen gidip alacağım Hayırlıysa inş vardır Gebelik tşk ederimMerhaba canım bir gölgelik var evet biraz erken yapmışsın kaset testte biraz geç belli olur. Erken gebelik testi al yada evde testin varsa hergün ilk idrarla yap koyulasma varsa gebeliktir
İnşallah güzel haberlerle dön buraya yaz mutlaka olur muBilemeyince ben:/ hemen gidip alacağım Hayırlıysa inş vardır Gebelik tşk ederim
Erken gebelik testi de aldım ama bunda da silik çıktı. :/ çok sabırsızım sanırım benİnşallah güzel haberlerle dön buraya yaz mutlaka olur mu
Var canım var kan verErken gebelik testi de aldım ama bunda da silik çıktı. :/ çok sabırsızım sanırım ben
Ya gerçekten mi diyorsunuzVar canım var kan ver
Kan verdim 27,92 gibi bişi çıktı. Ama yanıma sonuçlandırma yapmamışlar://Var canım var kan ver
Ayy cok sevindim canım hamilesinKan verdim 27,92 gibi bişi çıktı. Ama yanıma sonuçlandırma yapmamışlar://
Ayy cok sevindim canım hamilesin2 gun sonra tekrar kan ver iki kat kadar artış olması lazım
Rica ederim ne demek sağlıkla gelsin inşallahÇok şaşkınımmm yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahDestediğinz için çok teşekkür ederim
Bende yaptim iki gun once bu sekilde silik cikti diger gun gunduz yaptim birsey cikmadi siz testlerinizi sabah ilk idrarla mi yaptiniz?Merhaba arkadaşlar. Erken bir gebelik testi yaptım ve bir dakika içersinde böyle bir görüntü çıktı. Şüphelendim biraZ sayfayı kurcaladım fln ama benim sade göğüslerim ve adet olacakmış gibi Ağrım oluyor o da bazen. Kaşık ağırdı bel ağrım yok. Düzenli bir adet döngüm de yok ovulsayon günün değerlendirdik ve üzerinde 10 gün geçti. SiZce bu ne anlama geliyor yardım eder misiniz?
Evet sabah ilk idrarla yapmıştım. Ve bi dk içersinde çizgi çıkmıştı.Bende yaptim iki gun once bu sekilde silik cikti diger gun gunduz yaptim birsey cikmadi siz testlerinizi sabah ilk idrarla mi yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?