Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım kahverengi akıntım vardı kanla karışık gelmeye başladı oldum sandım gene çift çizgi çıktı ya kimyasal ya da düşük yapıyorum bilmiyorum karın ağrım yok kesik kesik geliyor
Canım kahverengi akıntım vardı kanla karışık gelmeye başladı oldum sandım gene çift çizgi çıktı ya kimyasal ya da düşük yapıyorum bilmiyorum karın ağrım yok kesik kesik geliyor
Canınızı sıkmayın kimyasal gebelikte genelde yumurtalıklarda deforme olmuş yumurtanın döllenmesi sonucu oluşuyor ve siz onu vücuttan atmış oluyorsunuz ara vermeden bir sonraki ay denerseniz sağlıklı gebeliğe ulaşırsınız inşallah