Erken yapılan gebelik testinde silik çizgi

Çok erken birşey demesi için ama bence güzel başlamış önemli olan 2 günde bir 2 katı civarı çıkmasıtebrim
Çok erken birşey demesi için ama bence güzel başlamış önemli olan 2 günde bir 2 katı civarı çıkması
Aynen hamilesin dedi ama işte gidişatı öğrenicez inşallah iyi ilerler teşekkür ederim🙏

Var mı sizce
IMG_20210518_112000.webp

Var hayırlı olsun 2 güne bir takip edin inşallah kucağınıza almayı kabul edersiniz
Canım kahverengi akıntım vardı kanla karışık gelmeye başladı oldum sandım gene çift çizgi çıktı ya kimyasal ya da düşük yapıyorum bilmiyorum karın ağrım yok kesik kesik geliyor

Canım kahverengi akıntım vardı kanla karışık gelmeye başladı oldum sandım gene çift çizgi çıktı ya kimyasal ya da düşük yapıyorum bilmiyorum karın ağr
Canım kahverengi akıntım vardı kanla karışık gelmeye başladı oldum sandım gene çift çizgi çıktı ya kimyasal ya da düşük yapıyorum bilmiyorum karın ağrım yok kesik kesik geliyor
Kana döndüyse muhtemelen dediğiniz gibi. Ama kahverengiyse yerleşme kanaması da olabilir

Canınızı sıkmayın kimyasal gebelikte genelde yumurtalıklarda deforme olmuş yumurtanın döllenmesi sonucu oluşuyor ve siz onu vücuttan atmış oluyorsunuz ara vermeden bir sonraki ay denerseniz sağlıklı gebeliğe ulaşırsınız inşallah

Back
X