Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28-30 gün ortalama döngüm. O yüzden erken gibi geldi. Teşekkür ederimOlabilir, yeterince koyu gözüküyor. Ben de 5. Gün yumurtlayıp hamile kalmıştım.![]()
Tabi devam edin silikleşme/koyulaşma var mı diye.28-30 gün ortalama döngüm. O yüzden erken gibi geldi. Teşekkür ederimYarın da yapıp emin olsam geç olur mu acaba?
Tamamdır, teşekkür ederimTabi devam edin silikleşme/koyulaşma var mı diye.
isterseniz akşamüstü tekrar yapıp emin olun ben yerinizde olsam öyle yapardım![]()
Çok teşekkürler , devam edeceğimAslında yumurtlama olmuş kadar koyu değil, 2-3 gün test yapın. Bende böyle çok oluyor yani regl bitiminden 3 gün sonra pik yapıyor
Erken yumurtlama olabilir elbette ama bana yeterli olarak koyu görünmedi testMerhaba hanımlarRegl bitiminin daha 3. Günü ama baya koyu geldi bana test. Erken yumurtlama olabilir mi? Biraz daha beklemem mi gerek?
C çizgisinden daha koyu olmalı ya da aynı koyulukta olmalı diyorlar aslında. Düne göre baya koyulaşınca panik yaptım sanırım. Devam edeceğim testlere. Teşekkür ederimErken yumurtlama olabilir elbette ama bana yeterli olarak koyu görünmedi test
Bu arada düzeltiyorum ikinci testi şimdi gördüm 19 Mayıs'ta ki köyü görünüyor oldukca yumurtlama olmuş olabilirErken yumurtlama olabilir elbette ama bana yeterli olarak koyu görünmedi test
Yok yok 19 Mayıs'ta ki testi sonradan gördüm koyu görünüyor ..yumurtlama olmuş olabilirC çizgisinden daha koyu olmalı ya da aynı koyulukta olmalı diyorlar aslında. Düne göre baya koyulaşınca panik yaptım sanırım. Devam edeceğim testlere. Teşekkür ederim![]()
Bende de regl bitiminin 2.günü yumurtlama gerçekleşti yani dün, bugünde pik yaptı, adet döngüm 27-28 gün sürüyor benimde bu ay erken oldu yumurtlamam bi hevesle bekliyorumMerhaba hanımlarRegl bitiminin daha 3. Günü ama baya koyu geldi bana test. Erken yumurtlama olabilir mi? Biraz daha beklemem mi gerek?
regl baslangıcı yanı ılk gununden sayarak kacıncı gun yanı?Merhaba hanımlarRegl bitiminin daha 3. Günü ama baya koyu geldi bana test. Erken yumurtlama olabilir mi? Biraz daha beklemem mi gerek?