erken yumurtlama

eda_naz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2007
1.254
6
116
Bursa
Arkadaşlar genelde yumurtlama zamanı iki adetin ortası diye bilinir.
Aranızda yumurtlama takibi yapıpta adetin başladığı günden itibaren 9, 10, 11 gibi daha erken zamanlarda yumurtladığını tespit eden varmı aranızda?

valla tatlım ben hiç yapmadım ama yapan arkadaşlarda duymuştum...
herkesin yumurtlama dönemi farklı oluyo daha erken olanlarını burdan okumuştum...

canım bende de aynı durum söz konusu yani genelde 11. 12. günler yumurtluyorum adetlerim de 24. - 25. günde bir oluyor dolayısıyla bu çok normal herkesin bünyesi hormonları farklı çalışıyor yani

Teşekkürler arkadaşlar. Benim 28-30 gün sürüyor o nedenle 11. gün yumurtlama olabilirmi diye merak ettim çünkü oluşan belirtiler 11. gündeydi.

Benimde bu ay 11. gün oldu. Yani gebelik düşünenler kendilerini iki adet ortası diye şartlandırmasınlar...

arkadaşlar benim teyzem 27 günde bi adet oluomuş 3. bebeği oldu yakınlarda 3 çocuğunda da bebek istediği ay sadece adet bitiminden hemen sonraki gün korunmamış diğer günler hep korunmuş ama hepsinde de rahatça hamile kalmış tabi adet sorunu falan yok gayet düzenli adetleri yani onların hiç takip falan yaptığı yok oluruna bırakıp stres yapmıolar ve oluo ama doktorların dediğine göre adet bitiminden sonraki gün hamile kalma olasılığı çok düşük hele de 27 28 günde adet olan kişi için...

Bir keresinde adetimin bitiminde 5 . gün ultrason muayanesinde yumurtalığımda 20 mm lik folikul görmüştü dr..Yani nerdeyse çatlama aşamasına gelmiş bir yumurta...:1shok:

kızlar bende 27-28 gündebir adet oluyorum. benimde bu ay adet bitimi 5. gün beyaz yapışkan akıntı geldi üç gün sürdü ve bitti sanırım bende erken yumurtladım ama değerlendiremedik tabi((

kızlar bende 27-28 gündebir adet oluyorum. benimde bu ay adet bitimi 5. gün beyaz yapışkan akıntı geldi üç gün sürdü ve bitti sanırım bende erken yumurtladım ama değerlendiremedik tabi((

bende de aynen..erken yumurtladığımı düşünüyorum artık...a.s

kızlar ben de aranıza yeni katıldım:)))benimde erken yumurtlama gibi durumum var.bu ay 10. günüm 19 mm. di yumurtam acaba ne alemde şu an bilemiorum.benim merak etttiğim 1-sadece bikere mi dölleme oluo? 2-yumurta kaç mm iken çatlıo?

arkadaşlar bende 28 günde bir adet oluyorum ama hep 2 gün önce 12. çatlıyor ve 7 aydır hamilleikolmadı. acaba bu zamanından önce yumurtlama problem mi?

ecenaz kaç günde bir adet görüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…