Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim teyzem 27 günde bi adet oluomuş 3. bebeği oldu yakınlarda 3 çocuğunda da bebek istediği ay sadece adet bitiminden hemen sonraki gün korunmamış diğer günler hep korunmuş ama hepsinde de rahatça hamile kalmış tabi adet sorunu falan yok gayet düzenli adetleri yani onların hiç takip falan yaptığı yok oluruna bırakıp stres yapmıolar ve oluo ama doktorların dediğine göre adet bitiminden sonraki gün hamile kalma olasılığı çok düşük hele de 27 28 günde adet olan kişi için...
kızlar bende 27-28 gündebir adet oluyorum. benimde bu ay adet bitimi 5. gün beyaz yapışkan akıntı geldi üç gün sürdü ve bitti sanırım bende erken yumurtladım ama değerlendiremedik tabi((
kızlar ben de aranıza yeni katıldım:)))benimde erken yumurtlama gibi durumum var.bu ay 10. günüm 19 mm. di yumurtam acaba ne alemde şu an bilemiorum.benim merak etttiğim 1-sadece bikere mi dölleme oluo? 2-yumurta kaç mm iken çatlıo?