• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken yumurtlama

Amidalas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
157
63
118
35
Merhaba arkadaşlar.benim amh değerim çok düşük olduğu için bu ay tüp bebek tedavisine başladık.2tane folikül görüldü fakat yumurta toplama işlemi için gittiğimde doktor erken yumurtladığımı söyledi.yumurtalar rahim içine düşmüş dedi.dolayısıyla işlem iptal edildi.çok üzüldüm ağlamaya başladım.doktor eve gidin beraber olun 3 gün boyunca gebe kalma şansın olabilir dedi.ben de internetten baktım bu durumda ilişki için de geç kalınmış oluyormuş galiba.acaba doktor beni teselli etmek için mi öyle dedi ?bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olanilir mi lütfen?

Geç kalmış olmayabilirsiniz, yumurta 24 saat yaşıyor çünkü. Hakkında hayırlısı olsun. Yalnız doktorun çatlamayı önlemek için iğne vermiş olması lazımdı sonra da bütün yumurtalar aynı boya gelince çatlatma iğnesi verilmeliydi. Operasyon saatini mi ayarlayamadılar acaba? Ya da çatlatma iğnesini erken mi yaptın ki?

Geç kalmış olmayabilirsiniz, yumurta 24 saat yaşıyor çünkü. Hakkında hayırlısı olsun. Yalnız doktorun çatlamayı önlemek için iğne vermiş olması lazımdı sonra da bütün yumurtalar aynı boya gelince çatlatma iğnesi verilmeliydi. Operasyon saatini mi ayarlayamadılar acaba? Ya da çatlatma iğnesini erken mi yaptın ki?
Benim yumurta rezervim çok azmış.zaten iki tanecik yumurtam oluşmuştu.rezervi düşük olanlarda olabiliyormuş bu durum.çatlamayı önleyici iğne yetesiz gelmiş.bir dahaki sefere 2 tane iğne kullanacağız dedi doktor.

Sıkma canini gelecek ay olyr ins. Catlamayi onleyici igne yazmadimi mesela ben honal f ile cetrotide birlikte kullaniyodum

Back
X