erkenden hamiş kaldıgını örenen anneler burayaaaaaa !!!

betyvilma

Rabbim Melegimi Koru !
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
113
0
26
İstanbul
.

evet canlarım benm gibi erkenden ( daha bata 6 gün varken ) örenen supriz yaşayan oldumu ??

.

Son düzenleme:
ben ben bennn söylemesi ayıp evlendim 1 hafta içinde bebişim bende gelicem dedi :16:

OOO supermiş senin tatlım ben evleneli 1 sene geçti istiyoduk eşimle .. gecen bogaz agrısı için gittigim hastanede örendim bebişimi dahada batıma var :)) inşallah degerlerim yükselirde hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarım :16: :))

OOO supermiş senin tatlım ben evleneli 1 sene geçti istiyoduk eşimle .. gecen bogaz agrısı için gittigim hastanede örendim bebişimi dahada batıma var :)) inşallah degerlerim yükselirde hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarım :16: :))

inş cnm inşşşş sağlıklı sıhhatli bebişinizi kucağınıza almayı Rabbim nasip eder..

Kızlaaar son adetim 9 ocak 7 şubatta adetimi bekliyorum ama hamişmiyim değil miyim diye çok merak ediyorum bu ay erken yumurtlamam oldu adetime 8 gün var yarın sabah evde test yapsam çıkar mı acaba? Var mı yok mu öğrensem kafam çok rahatlicak stres yapıyorum böyle.

Kızlaaar son adetim 9 ocak 7 şubatta adetimi bekliyorum ama hamişmiyim değil miyim diye çok merak ediyorum bu ay erken yumurtlamam oldu adetime 8 gün var yarın sabah evde test yapsam çıkar mı acaba? Var mı yok mu öğrensem kafam çok rahatlicak stres yapıyorum böyle.

8 gun onceden cikmaz canim. kanda cikmadi da mumkun degil. ama idrar testleri cok ucuz. icin rahat edecekse al ve yap. ama negatif cikarsa uzulme cunku daha erken. benim reglime 1 gun kala idrar da evde yaptigim teste cikti.

ben adetime 5 gün kala idrar testinde silik çift çizgiyi yakalamıştım zatende hissetmiştim hamiş olduğumu:))Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin

benım bat 4şubat..gecen ay 4ocakta olmuştum..yapsam cıkar mı acaba???
sızın heyecanınız benı de heyecenlandırıyo :)))) ben de sabırsızlıkla beklıyorum bakalım hayırlısı :P

inş cnm inşşşş sağlıklı sıhhatli bebişinizi kucağınıza almayı Rabbim nasip eder..

amin canım inşallah rabbimden tek istedigimiz o zaten o kadar korkuyorum ki bişey olcak die vaya kimyasal gebeliktir die :14: içim içimi yiyo vala :43:

canım 8 gün önceden cıkmayabilir ama bi iki gün sonra kanda verirsen cıkar belki inşallah hamişsindir :49::49:

ben adetime 5 gün kala idrar testinde silik çift çizgiyi yakalamıştım zatende hissetmiştim hamiş olduğumu:))Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin

amin inşallah sende benm gibi erkenden örenenlerdensin inşallah benmkide bu kadar büyürde kalp atışlarınıda duyarım :16::16:

benım bat 4şubat..gecen ay 4ocakta olmuştum..yapsam cıkar mı acaba???
sızın heyecanınız benı de heyecenlandırıyo :)))) ben de sabırsızlıkla beklıyorum bakalım hayırlısı :P

erken döllenmeyse çıkabilir canım bak bizim çıktı çok şükür inşallah çıkarda sende çok sevinirsin :16:

Amin kızlaaar inşallah hamişimdir ben de. Çok heyecanlıyım beklemek gerçekten çok zormuş. İlk denememiz bu ay beklemeye karar verdim 7 sinden önce yapmicam biraz daha sabır gösteriyim diyorum. İnşallah sizin de bebişiniz göbüşünüze konmuştur.

Kizlar merhaba adetim dundu ama daha olmadim cikar mi testte

Amin kızlaaar inşallah hamişimdir ben de. Çok heyecanlıyım beklemek gerçekten çok zormuş. İlk denememiz bu ay beklemeye karar verdim 7 sinden önce yapmicam biraz daha sabır gösteriyim diyorum. İnşallah sizin de bebişiniz göbüşünüze konmuştur.

inşallah sende bekledigin sonucu alırcan cnım gerçekten böle bi durumda beklemek cok zor:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kizlar merhaba adetim dundu ama daha olmadim cikar mi testte

canım çıkabilirde yani erken döllenmeyse adetten önce çıkıyo ama degilse adetinin gecmesini beklemen gerekir hayırlısı neyse o olsun hakkımızda :16::16:

ben 9 gün kala kanda öğrendim desem :40: :nazar: kan testin de 4.83 çıktı :) 4 gün sonra 40 adet tarihim de 435 :):nazar::nazar: yani enteresan bişey 2 haftalıkken öğrenmiş oldum neredeyse ve şu an 7 + 3 üm erken öğrenmenin tek sakıncası günler geçmedi sanki..:))) yani ilişkiden 8 gün sonra kanda çıkıyor..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

ben 9 gün kala kanda öğrendim desem :40: :nazar: kan testin de 4.83 çıktı :) 4 gün sonra 40 adet tarihim de 435 :):nazar::nazar: yani enteresan bişey 2 haftalıkken öğrenmiş oldum neredeyse ve şu an 7 + 3 üm erken öğrenmenin tek sakıncası günler geçmedi sanki..:))) yani ilişkiden 8 gün sonra kanda çıkıyor..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Bende 5+4 üm dün dr gttim kesecigimizi gördüm:) zaman geçmek bilmiyo resmen pazartesi tekrar gtcem kontrole :49:

Geçmiyor günler beklemek zor sıkıcı :S

bir an önce büyüsün göbüşlerimiz :49::49:

Hamiş anneler erkenden ögrenenler ne gıbı belırtılerınız vrdı gununuzden oncede kan testı yaptınız soyleyınde bızde kendımızde bakalım ne var ne yok dıye

Back
X