ben ben bennn söylemesi ayıp evlendim 1 hafta içinde bebişim bende gelicem dedi
Ne guzel supriz olmus erkenden ogrenmissin cok sevindim hayirli olsun.
OOO supermiş senin tatlım ben evleneli 1 sene geçti istiyoduk eşimle .. gecen bogaz agrısı için gittigim hastanede örendim bebişimi dahada batıma var :)) inşallah degerlerim yükselirde hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarım:))
Kızlaaar son adetim 9 ocak 7 şubatta adetimi bekliyorum ama hamişmiyim değil miyim diye çok merak ediyorum bu ay erken yumurtlamam oldu adetime 8 gün var yarın sabah evde test yapsam çıkar mı acaba? Var mı yok mu öğrensem kafam çok rahatlicak stres yapıyorum böyle.
inş cnm inşşşş sağlıklı sıhhatli bebişinizi kucağınıza almayı Rabbim nasip eder..
Kızlaaar son adetim 9 ocak 7 şubatta adetimi bekliyorum ama hamişmiyim değil miyim diye çok merak ediyorum bu ay erken yumurtlamam oldu adetime 8 gün var yarın sabah evde test yapsam çıkar mı acaba? Var mı yok mu öğrensem kafam çok rahatlicak stres yapıyorum böyle.
ben adetime 5 gün kala idrar testinde silik çift çizgiyi yakalamıştım zatende hissetmiştim hamiş olduğumu:))Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin
benım bat 4şubat..gecen ay 4ocakta olmuştum..yapsam cıkar mı acaba???
sızın heyecanınız benı de heyecenlandırıyo :)))) ben de sabırsızlıkla beklıyorum bakalım hayırlısı
Kizlar merhaba adetim dundu ama daha olmadim cikar mi testte
Amin kızlaaar inşallah hamişimdir ben de. Çok heyecanlıyım beklemek gerçekten çok zormuş. İlk denememiz bu ay beklemeye karar verdim 7 sinden önce yapmicam biraz daha sabır gösteriyim diyorum. İnşallah sizin de bebişiniz göbüşünüze konmuştur.
Kizlar merhaba adetim dundu ama daha olmadim cikar mi testte
ben 9 gün kala kanda öğrendim desemkan testin de 4.83 çıktı :) 4 gün sonra 40 adet tarihim de 435 :) yani enteresan bişey 2 haftalıkken öğrenmiş oldum neredeyse ve şu an 7 + 3 üm erken öğrenmenin tek sakıncası günler geçmedi sanki..:))) yani ilişkiden 8 gün sonra kanda çıkıyor..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Geçmiyor günler beklemek zor sıkıcı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?