- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi selin deniz
-
Erol Köse tipik yetersiz erkek portresi çiziyor aslında.. Varlığını saçmalayarak sürdürmek derdi, ataerkil toplumun erkeğe verdiği her hakkı sonuna kadar kullanacak tipik adamcık.Erol Köse niye herkesin acigini kullaniyor onu da ben anlamiyorum
Erol Köse tipik yetersiz erkek portresi çiziyor aslında.. Varlığını saçmalayarak sürdürmek derdi, ataerkil toplumun erkeğe verdiği her hakkı sonuna kadar kullanacak tipik adamcık.
Gülben Ergen de, tipik geçmiş inkarcısı, hanımefendi maskesi takanlardan, kendisi geçmişini silmiş olabilirde, işte Erol Köse gibiler varken önüne habire çıkar..
İnsan hatalarından elbet ders alır.. Ama ne olursa olsun geçmiş unutulmaz, (normal vatandaşta bile akraba, arkadaş yüze kakar) yani kusur bulurken biraz daha zeki olması gerekirdi, şimdi ben böyle dersem densizin biride şöyle der diye 2 kez düşünmek gerek..Yillar icinde tecrube birikir. Bir insan bir iste ustalasir ya. Sanki erol köse'nin meslegi olmus dedikodu. Dediginiz gibi bu sekilde ben burdayim diyor. Gülben belki gercekten geride birakti eski yasantisini. Bunu düsünerek bir sey söyliyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?