Erol Köse'den Gülben Ergen'e bomba gönderme!

selin deniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
5.669
4.736
118
Erol Köse'den Gülben Ergen'e bomba gönderme!

• "İLK TAŞI GÜNAHSIZ ATSIN!"

Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşma esnasında söylediği 'Ortanca hanımı aldım İstiklal Caddesi’ne patlamanın olduğu yere gittim. Millet fakir karanfil bırakıyor, ben gül bıraktım' sözleri soyal medyada geniş yankı uyandırmıştı.

Skandal konuşması nedeniyle eleştirilen Ağaoğlu'na bir tepki de Gülben Ergen'den gelmiş ve Ergen Twitter sayfasına şu notu düşmüştü:

"Eşlerinden birisini 'Benim ortanca hanım' diye tarif eden beyefendiye tek eşliliği ve yasaları hatırlatan bir soruşturma açıldı mı?"

Ergen'in bu tweetine usta yapımcı Dr. Erol Köse'den "Sevgili Gülben; Hakan Uzan, Metin Güneş, Erol Evcil evliydi siz onlarla beraber oldugunuzda :) ilk taşı gunahsız atsın" yorumu geldi.

Köse'nin bomba göndermesi retweet ve beğeni yağmuruna tutuldu.

İşte Erol Köse'nin sosyal medyayı karıştıran o bomba göndermesi:

FullSizeRender(27).jpg

Gülben Ergen bana da yapmacık geliyor olsa da yinede evlenmiş,çoluğa çocuğa karışmış bir kadın için eski sayfaları açmak ne kadar terbiyesizce bir yorum olmuş..Aradan yıllar geçmiş .Eminim Gülben Ergen e bugün sorulsa oda geçmişte yaşadıklarının pişmanlığını yaşıyordur.Erol Köse neyin derdinde ona bakmak lazım asıl...Bu adam çok tehlikeli bence...

kendisine baksın önce, kendi pisliğini kapatmak için başkasına çamur atıyo. evliyken, gülşene çıkıp ilanı aşk etti utanmadan. şuan evli ve çocukları olan bi kadın o. :KK62: onun yüreğini bilmeyen böyle boş boş sallar işte :KK200:

Erol Köse niye herkesin acigini kullaniyor onu da ben anlamiyorum
Erol Köse tipik yetersiz erkek portresi çiziyor aslında.. Varlığını saçmalayarak sürdürmek derdi, ataerkil toplumun erkeğe verdiği her hakkı sonuna kadar kullanacak tipik adamcık.
Gülben Ergen de, tipik geçmiş inkarcısı, hanımefendi maskesi takanlardan, kendisi geçmişini silmiş olabilirde, işte Erol Köse gibiler varken önüne habire çıkar..

Erol Köse tipik yetersiz erkek portresi çiziyor aslında.. Varlığını saçmalayarak sürdürmek derdi, ataerkil toplumun erkeğe verdiği her hakkı sonuna kadar kullanacak tipik adamcık.
Gülben Ergen de, tipik geçmiş inkarcısı, hanımefendi maskesi takanlardan, kendisi geçmişini silmiş olabilirde, işte Erol Köse gibiler varken önüne habire çıkar..

Yillar icinde tecrube birikir. Bir insan bir iste ustalasir ya. Sanki erol köse'nin meslegi olmus dedikodu. Dediginiz gibi bu sekilde ben burdayim diyor. Gülben belki gercekten geride birakti eski yasantisini. Bunu düsünerek bir sey söyliyemiyorum.

Yillar icinde tecrube birikir. Bir insan bir iste ustalasir ya. Sanki erol köse'nin meslegi olmus dedikodu. Dediginiz gibi bu sekilde ben burdayim diyor. Gülben belki gercekten geride birakti eski yasantisini. Bunu düsünerek bir sey söyliyemiyorum.
İnsan hatalarından elbet ders alır.. Ama ne olursa olsun geçmiş unutulmaz, (normal vatandaşta bile akraba, arkadaş yüze kakar) yani kusur bulurken biraz daha zeki olması gerekirdi, şimdi ben böyle dersem densizin biride şöyle der diye 2 kez düşünmek gerek..
Geçmiş elbette geçmişte kalmıştır, ama sanatçıyım, anneyim derken işte densiz belaları da vardır.. Bunlar her kesimde var..
Şimdi bu kadın evli ve kocası elbette bilerek evlendi ama işte E. Köse gibi densize çüş desen yüzlü çıkar.. Saygılı adam olsa zaten yapmaz, en azından eşine ayıp olmasın diye.
Hayat garip.. Etrafımızda bile Erol köse kafasından adamcık çok..

tabiki erol köse de sütten çıkma akkaşık değil, onun da neleri var neleri...
ama ali ağaoğluna laf söyleyen gülben ergen... erol köse değil yani... erol köse bişey demiyor ali ağaoğluna eleştiremiyor, çünkü kendi de benzer halt yemiş geçmişte... olaya yorum yapan gülben olduğu için eleştiriliyor...

Gulbenin biriyle gizli cekilen sex kaseti cikmisti bi ara...adam onunla yatarken gizli kameraya almisti...ama kim okdugunu hatilamiyorim...herhalde bu camiada herkes boyle seyler yasiyor...yazik...

Gülben ergeni pek sevmem Ama sonuçta ewlenmiş ve çocukları war Erol kösenin yorumu çok çirkin ne yaşamışsa yaşamış Ewladı olan bi anneye söylenecek şey değil kesinlikle :stop:

ne kadar geçmişte hata yapıp hatasını kabul etse bile gülbenin sütten çıkmış ak kaşık gibi millete ahkam kesmesine gerek yok.önüne koyarlar böyle sonra.neydin ki sen ne oldun diye.Erol kösenin yapyığı tabiki de yanlış ama taşı gediğine koymuş yani

Back
X