eros oklarını bize fırlatmıyor mudur nedir?!!:(

lizzie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
544
1
96
Bursa
arkadaslar,7 aylık evliyim.eşim ofiste çalışan bir erkek.yani öyle iş gücü kullanan bir erkek diil sadece beyin gücü:) yani fiziksel bir yorgunlugun cok olamayacgını biliyorum...neyse...

eşim işten gelir;gayet tatlı gayet bakımlı-seksi(o gelmeden ne bakımlar yarabbim,ne çekici kıyafetler,ne miniler...)karsılıyorum.sonucta seviyorum içimden geliyor en mükemmel şekilde olmak,onu öyle karsılamak.neyse yemeğimizi yedik bu akşam,atladım kocacıgımın üzerine beni öptü felan ama o kadar.11 gün oldu ben reglim die 4 gün olmadı ok.ama dier 8 gün istememesi,bi atılımda bulunmaması dikkatimi cekio...ne düşündüğümü anladığından'cok yorgunum askımm' dedi..ama nasıl yani.bunu anlayamıyorum.biz daha cok gencizz...ben 23 eşim 28.üstelik erkekler daha istekli olur.diil mi..

sewgisinden en ufak şüphem yok,allahıma sükür sevgi yumagı gibiyizdr her daim.ama ..ne bilimmm çok istediğimden deil hani hep olsun değil sölemek istedgim ama bu aralar da bzm gibi genç insanlar için cok fazla diil mi...ne bilim arkadaslar , bana kendi evliliklernzden yola cıkarak yorumlarda bulunup içimi rahatlatabilir misiniz...kaydirigubbakcemile5

iş yerinde belki çok stresli çalışıodur canım .sonuçta stres cinsel yaşamı kötü etkilio die biliorum . . :delphin:yada madem bu kadar canını sıkıo sıkıntını eşine sölemekte yarar var die düşünüyorum.ayrıca imkanınız varsa mini bi tatil yapabilir evden bi kaç gün uzaklaşabilrisiniz.kaydirigubbakcemile2eşinizde sizde sıkıntı ve sorunlarınızdan feraha çıkmış bi şekilde evinize geri dönersiniz a.s.

canım işinin agır olup olmamasıyla alakası yok.iş iştir vallahi.kocişte öyle benim.yorgunum der ya da direk uyur kalır garibim.haklıda adam.aksamın 6 sına kadar çalışıyo.hani demek istedigim ben bile evdeyim aksama kadar evin içinde gezinmekten bile yoruluyorum.biraz da sen kaçmayı dene bakalım.bilirsin kaçan kovalanır

Yeni ewli misiniz acaba?
yeni evliyken olabilir belki bu tarz seyler..
zamanla alışır sana sen de ona..
ama benim ki de aynı seninki gibi işte demekki bazısının doğasında var..

Son düzenleme:
vücut yorgunluğu bir şekilde atılır uzanır yatarsın vs...
ama beyin yorgunluğu beterdir kafan allak bullak olur!
yorgunum diyorsa vardır bir bildiği...
bunu kuruntu yapma kendine....anlayışlı ol kırma eşinin kalbini....

her erkek bır degıl kı bazıları cınsellıge cok duskundur yası kac olursa olsun bazıları degıldır
belkı baska problemlerı falan vardır bence daha fazla merak edıp tahmınler yurutecegıne
acıkca sor ve konus bu konuyu

bu işte bi gariplik var.benim eşim ben ne kadar yorgunum desemde akşamları sırnaşır durur..sonu da malum ..yani tam tersi..üstelik benim eşim fiziksel güç harcıyor iş yerinde ..ben ona hep yorgun değilmisin diye kızarım..bence eşinle konuş..tabi her insan farklıdır ama erkekler regl gününün geçmesini bile sabırsızlıkla beklerler..

Back
X