- Konu Sahibi sadece_ben
-
kızlar şimdi bana bu da dert mi diyeceksiniz ama daha önce bukonuyu alyans takı bölümüne açtım ancak 1 cevap geldi. yardımcı olrsanız çok sevineceğim. erospırlanta.com sitesinden alışveriş yapan var mı? güvenilir mi? iadede sorun yaşar mıyım? Tektaşımı ne yazıkki kendim alacam, kocamın öyle sürpriz yapma gibi huyları yokturo yüzden pahalı bişey alamam... Bu sitede fiyatlar dışarıya göre daha uygun.
e-joyadan aldık fiyatlar gayet uygundu üstelik sipariş ettiğimizden daha kaliteli taş yolladılar, sertifikası da var, tanıdığımız bir taş kuyumcusuna kontrol da ettirdik gayet dürüst ve güvenilir bir site. tavsiye ederim.
Valla ben yuksek pahadaki şeyleri internetten alma taraftarı değilim.. Gerçek taş b ile koysa gormeden alıyorsunuz risk... En guzeli gozunuzle gorup eliize takıp indirim kampanya birşeyler takip edip almanız.. Küçücük taşları kocaman kocaman çekip koyuyorlar :)))
Eğer istanbuldaysan bence kapalı çarşıya gidip al hem daha uygun hemde pazarlık yapma sansin var buz evkenirken ordan almıştık iyide pazarlık yapmıştı esım ayrıca pırlantayı görmeden almak bana mantıklı gelmiyorkızlar şimdi bana bu da dert mi diyeceksiniz ama daha önce bukonuyu alyans takı bölümüne açtım ancak 1 cevap geldi. yardımcı olrsanız çok sevineceğim. erospırlanta.com sitesinden alışveriş yapan var mı? güvenilir mi? iadede sorun yaşar mıyım? Tektaşımı ne yazıkki kendim alacam, kocamın öyle sürpriz yapma gibi huyları yokturo yüzden pahalı bişey alamam... Bu sitede fiyatlar dışarıya göre daha uygun.
Eğer istanbuldaysan bence kapalı çarşıya gidip al hem daha uygun hemde pazarlık yapma sansin var buz evkenirken ordan almıştık iyide pazarlık yapmıştı esım ayrıca pırlantayı görmeden almak bana mantıklı gelmiyor
Bu devirde kimseye guvenilmiyor sen pirlanta yerine atom tasli normal bir yuzuk al inan ben cok pismanim satarken pirlanta para etmiyor
yani çok dikkat edilmesi lazım. değerli şeyleri gidip görüp sorarak almak lazım. Eşim bir keresinde int. pırlata koliye almıştı. tabi bu dediğiniz siteden değil, tamam taş pırlanta ama kolye gümüşucuz olsa tamam neyse dicektim ama yediği en büyük kazıktı
geçmiş olsun. üzücü bir durum gerçekten ama eşiniz düşünmüş almış sonuçta :) pzt kuyumculara bakayım bi en iyisi.
evet zaten ben hiçbir fikre sahip değilim bu konuda intten araştırma yapıp gideyim. kuyumcu cahilliğimi kullanabilir :)Teşekkürler, aslında pek önemsemedim. hayır daha önce almadığı şeyde değil ama yerine gidip alır. bu sefer nasıl kazıklandı onu anlamadım :) eger kuyumcuya pırlanta bakmak için gidecekseniz. Araştırıp gidin, özetle harflere ayrılıyor. buda kalite değerini gösteriyor ve fiyatlar ona değişiyor. Verilen sertifikanın üstünede bu bilgileri yazarak vermek zorundalar. Birde pırlantacıda bu yüzden kazıklanmakta var, dkkat edin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?