Erotizm mi bu?

depresyon1584

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
14
0
86
İstanbul
yorumlarınız benim için çok önemli eşim benle olurken sürekli kendisini heycanlandıracak bi görüntü arıyo erotik film gibi çok kez gizli bakarken yakaladım sonra benle ilişkiye giriyo meğer en basından berri yaparmış beş yıllık evliyim üstelık esim benden 20 yas büyük çok agrıma gidiyo demekki ben onda bi heycan yaratamıyorum sasırdım inan bazen birlikte olurken yarıda kaldıgı bile oluyo ama onlara bakınca kuduruyo galiba cilveli seksi bi kadın arayısında bunak cok zaman içim atmıyo cok mutsuzum kocamın kafasında değişik fantazileri var bence ilişki esnasında tv ye bakıyo enteresan ordakilerımı hayal

edıyo acaba çok kötuyum napıyım arkadslr bişi söyleyin

yorumlarınız benim için çok önemli eşim benle olurken sürekli kendisini heycanlandıracak bi görüntü arıyo erotik film gibi çok kez gizli bakarken yakaladım sonra benle ilişkiye giriyo meğer en basından berri yaparmış beş yıllık evliyim üstelık esim benden 20 yas büyük çok agrıma gidiyo demekki ben onda bi heycan yaratamıyorum sasırdım inan bazen birlikte olurken yarıda kaldıgı bile oluyo ama onlara bakınca kuduruyo galiba cilveli seksi bi kadın arayısında bunak cok zaman içim atmıyo cok mutsuzum kocamın kafasında değişik fantazileri var bence ilişki esnasında tv ye bakıyo enteresan ordakilerımı hayal

edıyo acaba çok kötuyum napıyım arkadslr bişi söyleyin

Cok enteresan ya....CADIARZU

ılıskı sırasında erotık kanallarmı acık oluyo

arada heycan katsın dıye olabılırde her defasında falan olmamalı

ona sorsana biz ne bilelim :olmaz:

Hee bence de eşine sorsana..
Olbilir yani bunakmış ya, yaşı gereği heycanlanmasına sadece sen yetmiyor olabilirsin belki ne bileyim...

Evli bir erkeğin bunlara yeltenmemesi lazım kesinlikle ama bunak deyince sen:)yani 30 yaşında bir adam anında heyecanlanırda 60 yaşındakinin heyecanlanması belki biraz zaman alır bilemicem, o da takviye birşeylere ihtiyaç duyuyordur demek.

Yani bilmiyorum aslında ben...

ben senin bi bayan olduğuna inamadım açıkcası sebebim yok sadece his diyelim. yazmış olmak için yazılmış karalanmış 2 satırdan ibaret benim için

bunu en ıyı ben bılırım kızmam gayet normal sussaydım dahamı ıyı tepkısız olmak mı lazım sız yasadınız mı hiç asagılık kompleksine gırıyosunuz hem bakımlı hem genç bi bayanım agrıma gıtmesi normal.yasamayan bılemez büyük konusmayın bence cok vahim bi durum esiniz 900 lu hatlardakı bayanlara bile heycanlanan ve öyle bi kadın hosuna gidiyosa napmalı güzelim fakat otorıter kendını bılen gereksz cılveyı sevmeyen bı bayanım normal diilmi sizce

üstelık severek evlendım

Arkadasim kizma darilma lüften, herseye inanirim buna inanmam iste..:kahve:

Insan sevdigi insana bunak gibi cirkin bir kelime yakistirmaz.:umursamaz:

Ayrica madem bu kadar genc güzel ve bakimlisin böyle bir bunagi nasil layik gördün kendine nasil sevdin anlamis degilim.benneyaptımki

Her neyse....

20 yas cok büyük bir yas farki, bence tüm sorunlarinin kaynagi burda.
Evlilignin ilerisi pekte aydinlik gözükmüyor kanimca.

Back
X