Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ersağın cilt lekesi açıcısı nasıl kullanan var mı ? fiyatı 100 tl
benim burnumun üstünde ve çevresine dağılmış lekelerim var.
kullananlar var ise ya da bu ürünle ilgili bilsi olanlar yazabilir mi acaba
Ben kullandım faydasını görmedim Ersağın ürünlerinden kullanıyorum,memnunum ama leke kremi işe yaramadı.
kızlar kullanan varsa yorumu bende bekliyorum..
ersağnın birçok ürününü kullanıyorum ve ciddi anlamda memnunum şampuan, tüğ azaltıcı , dişmacunu , argan yağlı nemlendiricisi, güneş koruyucusu, toniği.. gerçekten cilt bakım rutinime giren ürünler![]()
![]()
ama bu kremi biraz pahalı diye denemedim. deneyen memnun olan varsa bende almayı düşünüyorum. gece kremi olarak devam ederim. fiyatı pahalı ama ml olarak fazla keşke 50 ml şeklinde daha uygun fiyata satsalar
![]()
arkadaşım kullandı ve gerçektende iyi geldi. yalnız o kremi yazın değil kışın kullanmanız gerekiyor. birde sadece geceleri sürüp sabahleyin iyice temizlemeniz gerekiyor. gün ışığı almaması gerek yoksa daha çok leke oluşabilir
Arkadaşlar ersağın cilt lekesi açıcısı nasıl kullanan var mı ? fiyatı 100 tl
benim burnumun üstünde ve çevresine dağılmış lekelerim var.
kullananlar var ise ya da bu ürünle ilgili bilsi olanlar yazabilir mi acaba
Yüz temizleme jelini kullandım bende. Almak istiyorum bunu çok pahalı işe yaramazsa güme gidecek para ondan sormuştum saolasın canım vericem artıkBen kullandım memnunum almak için üye oldum sırf indirimli alayım diye. Once sabunla kimyasaldan arındırıp sonra kullanıyoruz.