Lekeler, Çiller ERSAĞ cilt LEKE AÇICI

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

BRCNKLC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
91
1
28
İzmir
Arkadaşlar ersağın cilt lekesi açıcısı nasıl kullanan var mı ? fiyatı 100 tl

benim burnumun üstünde ve çevresine dağılmış lekelerim var.

kullananlar var ise ya da bu ürünle ilgili bilsi olanlar yazabilir mi acaba

canım benimde kaşımda var her ikisinde aldığım yerde iz kaldı resmen morluk gibi leke oluştu doktora gittim ssk nın karşıladığı bi leke açıcı krem verdi 3gün oldu kullanalı ama sanki dahada belirginleşti lekem ilerde ne olur bilmiyorum şimdilik kullancam bi doktora git istersen doktor önersin ilacı. ben fayda görsem verirdim ilaç adı

teşekkür ederim.Diğer bölümlerde arkadaşlarımız pişik kremnden bahsetmiş bende bi ondan alayım dedim.Siparişii verdim çinko düzeyi yüksek olandan.

ersağın ürünlerini kullanıyorum.krem tonik şampuan ...vs.Bu ren açıcı ile ilgili bilgi almak istedim kullanan varsa diye.

eczanelerde leke giderici bir sürü kremler var insan hangisini alacağını şaşırıyor ya da hangisi iyi gelir şüpesi içinde kalıyor.

bugüne kadar renk açıcı hiç bir ürün kullanmadım.

bu sene belirginleşince bişeyler kullanma zamanı geldi diye düşündüm.Araştırmalarım o yüzden.

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

gecen yil ben aldim ersagin leke acicisini.bir ay kullandim.hicbir faydasini gormedim.tersine daha da koyulastirdi.cildimi daha da hassalastirdi.su anda ducray leke kremini deniyorum.onunla da mukemmel sonuca ulasacagimdan emin degilim.

anladım ...umarım iyi sonuçlarla karşılaşırsınız.

ersağın ürünlerini kullandığım için merak ettim acaba işe yarayan var mı aranızda diye

kızlar kullanan varsa yorumu bende bekliyorum..
ersağnın birçok ürününü kullanıyorum ve ciddi anlamda memnunum şampuan, tüğ azaltıcı , dişmacunu , argan yağlı nemlendiricisi, güneş koruyucusu, toniği.. gerçekten cilt bakım rutinime giren ürünler :12: :12: :12: ama bu kremi biraz pahalı diye denemedim. deneyen memnun olan varsa bende almayı düşünüyorum. gece kremi olarak devam ederim. fiyatı pahalı ama ml olarak fazla keşke 50 ml şeklinde daha uygun fiyata satsalar :6:

canım bende toniğini gündüz bakım kremini kullanıyorum memnunum ...işte bu renk açıcı nasıldır leke giderici bilmiyorum.umarım kullananlar görürde yazar bişeyler...

tüy azaltıcısınıda benim arkadaşlar kullanıyor onlarda memnun .

Ben kullandım faydasını görmedim Ersağın ürünlerinden kullanıyorum,memnunum ama leke kremi işe yaramadı.

Ben kullandım faydasını görmedim Ersağın ürünlerinden kullanıyorum,memnunum ama leke kremi işe yaramadı.

yüzünüze ersağ kullanırken başka kimyasal içeren bir şey kullandıysanız ondanda memnun kalmamış olabilirsiniz çünkü ersağ bitkisel olduğu içinönce ciltteki kimyasallarla savaşıp onlardan temizliyor sonra etkisini gösteriyor eğer bu arada kimyasalda kullandıysanız hep sil baştan yapmış olursunuz:))

kızlar kullanan varsa yorumu bende bekliyorum..
ersağnın birçok ürününü kullanıyorum ve ciddi anlamda memnunum şampuan, tüğ azaltıcı , dişmacunu , argan yağlı nemlendiricisi, güneş koruyucusu, toniği.. gerçekten cilt bakım rutinime giren ürünler :12: :12: :12: ama bu kremi biraz pahalı diye denemedim. deneyen memnun olan varsa bende almayı düşünüyorum. gece kremi olarak devam ederim. fiyatı pahalı ama ml olarak fazla keşke 50 ml şeklinde daha uygun fiyata satsalar :6:

arkadaşım kullandı ve gerçektende iyi geldi. yalnız o kremi yazın değil kışın kullanmanız gerekiyor. birde sadece geceleri sürüp sabahleyin iyice temizlemeniz gerekiyor. gün ışığı almaması gerek yoksa daha çok leke oluşabilir

arkadaşım kullandı ve gerçektende iyi geldi. yalnız o kremi yazın değil kışın kullanmanız gerekiyor. birde sadece geceleri sürüp sabahleyin iyice temizlemeniz gerekiyor. gün ışığı almaması gerek yoksa daha çok leke oluşabilir

tatlım cevabın için teşekkür ederim bende dayanamayıp aldım doğum lekelerim var yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum cilt rengimi ve sonradan olan çillerimin rengini baya açtı. dediğin gibi sadece gece kullanıyorum ve sabah yıkayıp güneş koruyucusunu kullanıyorum

Gerçekte işe yardımı arkadaşlar bende alsam param boşa gitmezdemi

Arkadaşlar yukarıda bir Arkadaşımızın bahsettiği gibi. yüzünüzde ki o lekelerin iyi bir sonuç almak istiyorsanız aldığınız ürünleri doğru bilinçli bir şekilde kullanmanız lazım. Bunun yanı sıra siz kimyasal içerikli duş jeli ve şampuanı kullandığınız da sonuç olarak cildinize temas edip uyguladığınız ürünün tedavi sürecini ya uzatırsınız yada olumsuz etkilerle karşılaşabilirsiniz. İyi bir sonuç almak için evinizden ve hayatınızdan kimyasalları çıkartınız.

Not: cilt problemi gibi sorunlarınız da yardımcı olabilirim. Ben ersağ ürünlerini hem kullanıyorum hem satıyorum. benden almasanız da, başka yerden aldığınız ürünler konusunda yardımcı da olabilirim.

Ersagnin cogu kozmetk urunlerini kullaniyorumm ve cok memnunumm gercektennnnnn..ben bole seylere inanan insan degildim hepsi para tuzagi gbi gelirdi ama annem almisdi dene dene diye ve renk acican ackneye selulitten forma sokucya kadar neredeyse hepsni kullaniormm ve Allah bilior cok memnunum.baska urun kullanilmadigi surece hepsi ise yariyorrr.annemde ev seylerni kullanior temizliktir sudur budur hepsi superrrr tavsiye ediormmmm

Renk aciciyi hem yuzume hem bazi koyu yerlere kullaniorm birinci sisem bitmek uzere ama ben brz hunharca kullandim ama memnunumm yaa herkes yuzunun renkleri duzenlendi iyice dior saten diger kismlarida ben goruyorm:D kulanan biri olarak kozmetiklerini bende yardimci olablrmmm bilmek istediklerinizeee:)

Bende koltuk altı kararmaları için kullandım cnm. Ama tek o urunle sınırlı kalmıyo önce bir hafta yuzunu sabunu var onla yıkayıp kimyasaldan arındırıyosun sonra kremi kullanıyosun daha sonrada mutlak gunes kremi yada nemlendirici losyon var gunes kremli olan onu kullan gecer inşallah. Ben faydasını gordum. Ama tabiki ürün pahalı ben bu yuzden uye olup geliş fiyatına aldım. Cevremdekiler farkedince onlarda kullanıyor diger urunleri tavsıye ederim. İstersen uye de yaparım seni.

Selam bayanlar, renk açıcı kremi kullananlar yardımcı olabilirler mi gerçeten işe yarıyor mu ben bi türlü cesaret edemiyorum :KK43::KK43:

Ben kullandım memnunum almak için üye oldum sırf indirimli alayım diye. Once sabunla kimyasaldan arındırıp sonra kullanıyoruz.

Ben kullandım memnunum almak için üye oldum sırf indirimli alayım diye. Once sabunla kimyasaldan arındırıp sonra kullanıyoruz.
Yüz temizleme jelini kullandım bende. Almak istiyorum bunu çok pahalı işe yaramazsa güme gidecek para ondan sormuştum saolasın canım vericem artık

Back
X