Ersal Kayaya burun yaptıranlar

etimekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
148
8
38
İçel Mersin
Kızlar yardıma ihtiyacım var haftaya burun estetiği ameliyatı için adanaya Ersal Kayayla görüşmeye gideceğim..
Öncelikle Ersal beye ameliyat olanlar varsa bana bilgi verebilir mi ? Ersal beyle görüştüm yeni burnumun ne şekilde olcağını tasarladı bana bilgisayarda olacak şekli gösterdi. Oldukça iyi ilgilendi sağolsun. Ben kavisli bi burun istiyorum ama Ersal Bey yüzümde doğal duracak bi burundan yana olduğunu belirtti ve kendi düşündüğü şeyi bana anlattı bende kendisine güvenerek doğallığı seçtim .d Tasarladığı burun istediğim gibi zaten yeter ki burnumdaki şu deve hörgücü yok olsun

Sorun şu kızlar ben sadece burnumdakı çıkıntıyı giderince herşey düzeliyor sanıyordum fakat yeni burnuma göre burun deliklerim büyük olcakmış. O yüzden burun deliklerimde küçülücek.. Burun deliği küçültme olayını biraz araştırdım fakat sıkıntılı bi iş gibi geldi beni korkuttu bu durum açıkcası.. Burun kanatlarını burun deliğinide yaptıranlar bana yardımcı olurmusunuz ve Ersal beye ameliyat olanlar lüfen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…