Aile Planlaması Ertesi gün hapı adet geciktirrmi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Sorumsuzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
3
3
1
25
Geçen ay ertesi gün hapı kullandım ve 4-5 gün sonra adet oldum bu ay adetim 1 hafta gecikti ve bu ay ilişkiyede girdik acaba ertesi gün hapı geciktirmiş olablirmi

Geçen ay ertesi gün hapı kullandım ve 4-5 gün sonra adet oldum bu ay adetim 1 hafta gecikti ve bu ay ilişkiyede girdik acaba ertesi gün hapı geciktirmiş olablirmi
test yaptın mı?gecıkme yapabılır tabıkı. hormonunu etkılıyo bı yerde. bu ay korunmadan ılsıkye gırdıysen hamıle kalmıs da olabılırsın.

Umarım geciktirdiği içindir. Aynı şekilde ağrılarım var ama gelmiyo stres yaptığım içinde olablirmi acaba
ıste ıkı ıhtımal var gecıkebilirsin. hamıle de olabılırsın test yapıp dger sıkkı eledıgınde belkı stressız adet oluverceksın kurtulcaksın=)

Geciktirir ara kanama yapar sivilce yapar. Ertesi gün hapı son seçenek olmalıdır

Umarım geciktirdiği içindir. Aynı şekilde ağrılarım var ama gelmiyo stres yaptığım içinde olablirmi acaba
Sorunun cevabini burda kendin vermissin zaten hem stres hemde ertesi gun hapi adetinizi geciktirmis korkulacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…