Ertesi gün hapı bilgisi olan ?

kubusnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
548
101
18
25
Ertesi gün hapı yumurtlamayı bitirir mi tüm ay boyunca yoksa durdurur mu googlede geciktrir vs yazılmış yan etki yaşar mıyım?

Yaşarsın. Ara kanama da yasabilirsin ,yoğun kanama da aylarca hiç regl de olmayabilirsin. %1 ihtimalle gebe de kalabilirsin.

Yaşarsın. Ara kanama da yasabilirsin ,yoğun kanama da aylarca hiç regl de olmayabilirsin. %1 ihtimalle gebe de kalabilirsin.
Bir içe boşalma konusu söz konusu değil Yinede her ihtimale karşı içsem mi diye düşünüyorum ovulasyon testim pikte değil pcosluyumda … durduk yere içmeyim o zaman ben zaten kolay kolay hamile kalamıyorum tartıştığımız için ihtimali 0’a indiririm diye düşündüm sanmamda

Zevk suyunda da sprem var ama bu kadar küçük ihtimal seni bulur mu sanmam.

Bende sanmam testimde pik değildi de durduk yere almasam mı 2 kerede kürtaj geçmişim var zorunlu artık travma oldu istiyorum ama sorunların içine değil
"pcosluyumda … durduk yere içmeyim o zaman ben zaten kolay kolay hamile kalamıyorum" dedikten sorna da iki kere kürtaj geçmişim var demeniz de ironi sanırsam.

"pcosluyumda … durduk yere içmeyim o zaman ben zaten kolay kolay hamile kalamıyorum" dedikten sorna da iki kere kürtaj geçmişim var demeniz de ironi sanırsam.
İroni olarak neyi gördünüz acaba hamile kalmak istiyorum ikisinde de olumsuz aonuçlandı hala istiyorum ama aramızda 2 gündür çözüp çözemeyeceğimizi bilmediğim konularımız var ovulasyon takibi de yapıyorum ama böyle sorunlar yaşayınca ne kadar tam manada ilişki olmadıysa bile bir soğukluk geliyor hiç yaşamadınız sanırım bilemiyorum her şeyide dalgaya almayın illa belgelerle mi göstereyim zorunlu olduğumu.

Bende sanmam testimde pik değildi de durduk yere almasam mı 2 kerede kürtaj geçmişim var zorunlu artık travma oldu istiyorum ama sorunların içine değil
Çok mantıklı bir karar hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…