Aile Planlaması Ertesi gün hapı etkileri

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

merda9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
200
45
28
24
Kızlar merhaba,cinsel ilişki sırasında prezervatif yırtılması sonucu içe boşalma oldu ve ertesi gün hapı kullandım ilişkiden 2 saat sonra. İlacı alalı 2 gün oldu kanama yok ama sağ yumurtalığımda hafif sancı gibi bi ağrı var acaba bu yan etki olabilir mi ?

Hayir kanama olmasina gerek yok. Bende de ayni sizdeki gibi sol kasigimda cok siddetli bir sanci oldu bir kez sonra diger gunlerde de zaman zaman oldu gecti cok sukur adet oldum ve benim en yuksek yumurtlama donemiydi kullandigimda sukurler olsun bisey olmadi.

Kızlar merhaba,cinsel ilişki sırasında prezervatif yırtılması sonucu içe boşalma oldu ve ertesi gün hapı kullandım ilişkiden 2 saat sonra. İlacı alalı 2 gün oldu kanama yok ama sağ yumurtalığımda hafif sancı gibi bi ağrı var acaba bu yan etki olabilir mi ?
Kanama olmasına gerek yok ki.. ertesi günün amacı hamileliği engellemek.. normal adet tarihinizde olursunuz hasta

Yumurta imha. Gerisine takılma.

merhaba kızlar, sevgilimle iliski sirasinda kondom yirtildi ve dışarı çıkarken biraz icine de kacti. Yarim saat gecmeden hemen ertesi gün hapı kullandım. Bir hafta sonrasında bugün kahverengi kanama oldu biraz da ağrım var sizce normal mi? Regl olmama 3 hafta var.

Back
X