ERTESI GUN HAPI ICMEM ISE YARAMIS MIDIR? arkadaslar cevap lutfen:(

aysenn1234

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
22
0
6
35
İstanbul
sevgilimle ilişkiye girdiğimizde yanlışlıkla içime boşaldı. O günun akşamı doğum kontrol hapı kullandım. Ama arastirdiktan daha sonra anladım ki doğum kontrol hapının ilişkiden sonra kullanılmasının bir yararı olmuyormuş. İlişkiden yaklaşık 14 saat sonra da ertesi gün hapı kullandım. Ve adetime 3 gün var. Bende pembmsi lekelenme oldu. Hamile olma olasılığım nedir. Yardımcı olursanız sevinirim acil cevaba ihtiyacım var

Bence değilsin hapi zamaninda icmissin bise olmaz ilacin etkikeri var bazen oluyor o lekeler bende Adetim gec olurdu acaba diye düşünürdüm yalniz canim icine bosalmasa dahi hamile kalma ihtimallerin var en yakin arkadaşım geri cekme yoluyla korunuyodu hamile kaldi o yüzden bence korunmaya başla bu ertesi gün ilaclarida cok kotu bisey dengeni tamamen bozuyor bida icmemeye ozen göster

Teşekkür ederim canım ilgin için. Bu da bana ders oldu zaten asla yapmam daha. Ama ertesi gün hapı içtikten 1 hafta sonra adet olunması gerekiyormuş benim olmadı 2 hafta g cti

Yok canim ben de bilincsizce zamaninda cok kullandim cok kötü bisey aslinda bilmeden kullandm ben bazen 1 2 ay adet gormedm bile cunku o ilac rahime ciddi zarar veriyor tum dengen bozuluyor haliyle adet düzenin de bozuluyor aklina takma bence rahatlamak istiyorsan biraz zaman gecsin bi test yap inşallah korktugun olmaz canim

Ya o kadar cok kafama takiyorum ki bugün yaptım hamilelik testini olumsuz çıktı. Ama simdilik guvenmiyorum teste çünkü adetime 3 gün var.

Bir korunma yöntemi kullansanız bu kadar başınız ağrımaz aslında.

Ayrıca ertesi gün hapı lekelenmeler yapar, düzensiz kanamalar, hormonal bozukluklar.

Evet çok hata yaptım korunmayarak. Böyle diyerek içimi rahatlattiniz inşallah tutunma kanaması değildir

Zannetmem haptandır o ben de bir kez kullandım kanama yapmıştı aynen öyle

Ayrıca ertesi gün hapları bünyene hormonlarına çok zararlı uzun soluklu bi bariyer yöntemi tercih edersen sağlığından da olmazsın:)

Çok huzursuzsan test yaptır rahatlarsın :31:

Back
X