Ertesi gün hapı kullanımı :(

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
118
Ankara
Kızlar merhaba.Dert benim değil ama beni de kaç gündür uyutmuyo.Ablama eşi tecavüz etmiş yani o istemediği halde ilişkiye girmişler Ablam bosanmak ıstıyo şimdi benim okudugum şehre geldi eşi olacak dengesizin yanından .Ama hamile kalma korkusu var.1 ay içersinde 2 defa zorla olmuş bu anlattıgım olay ve ıkısınden sonra da ertesi gün hapı kullanmış .Ama bazı sitelerde 2. kullanımda ayı ay içerisinde korucuyuculuğu yoktur felan yazmışlar .Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabılır mı llutfen:26:

kimsenin bilgsi yok mu yada konuyu mu yanlıs yere actımm

Ablan neden eşiyle beraber olmak istemiyordu eşinin yaptığıda çok iğrenç iki tarafın istemesi lazım..insallah fayda etmiştir ertesi gün hapı aynı ay içinde etki etmeyebiliyor bende öyle duydum.

Eşiyle severek evlendi ama adamın huyu değişti yada hep öyeydı fark edemedık.Çok sınırlı ,çok içiyo ayrılmak ıstıyo ablam ama hamıle kalmaktan cok korkuyo

korunmasız cinsel ilişki yaşandıktan sonra illk 72 saat içinde kullanılması gerekir. kutu içinde 2 tane hap var aynı anda yutulmalı..mümkün olduğunca erken alsın ilacı..

Şimdi tekrar okudum zaten kullanmış ...1 ayda 2 kere kullanılması kesinlikle tavsiye edilmemekte aşırı hormon yüklemesi yapar..Ertesi gün hapı progesteron hormonu içerir. Doz aşımında vücutta şişlikler, memede hassasiyet ve kanama bozuklukları görülebilir.Bu yan etkiler içinde en önemlisi kanama bozukluğudur.Tekrarlayan ertesi sabah hapı kullanımlarında şiddetli kanamalar görülebilir. Böyle bir durumda acilen doktora başvurun

bu bir doğum kontrol yöntemi değil bu sadace çok çok acil durumlarda kullanılacak bir önlem.. eğer evliliğini devam ettirmekte ısrarcıysa düzenli koruyacak bir koruma yöntemi seçsin.. hap ya da ria gibi..

Son düzenleyen: Moderatör:
2. hapın koruyuculuğu olmaz diye bir durum söz konusu değil.
ama 2 defa kullanılmasını hormonlarını bozar.

bence adet gecikmesi yaşarsa kan testi yaptırsın..

2. hapın koruyuculuğu olmaz diye bir durum söz konusu değil.
ama 2 defa kullanılmasını hormonlarını bozar.

bence adet gecikmesi yaşarsa kan testi yaptırsın..

Gerçektenmi .cok tsk ederımıcımızı rahatlattınız.Kan testi yaptırcak ama 10 gün geçtikten sonra yapılması gerekıyomus onu beklıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…