Aboooohamileyim
Oyyy daha minicikİlk defa korunmadan olduk tam yumurtlama günümmüş flo takviminde göre sormayın soktayım ben
Ayın 8 inde olan olabilirŞimdi Cuma aksamı 2 kez birlikteliğim oldu korumadan birde Pazartesi öğlen bi kere oldu 1 saat sonra ertesi gün hapı attım hangisi tuttu acaba çok saskınım
En son ne zaman adet olduysanız o günden bugüne sayın. Geç döllenme değilse muhtemelen 4 olur. Zaten doktor kontrolünde ortaya çıkıyor.Kaç haftalık acaba
Selam canım, ertesi gün hapı kullandıktan sonra 1 haftaya kadar adet gecikmesi yapabiliyor. Ama eğer 1 haftadan fazla gecikirse riskli oluyor. Bu arada ertesi gün hapı kullanacaksan korunmasız ilişkiden sonra olabildiğince hızlı almalısın. Ne kadar erken alırsan o kadar iyi etki gösteriyor. Bir de ertesi gün haplarının içindeki etken maddelerine göre koruma oranı da değişiyor. Eczacıya danıştığımda Ella'nın en yüksek koruma oranına sahip olduğunu söylemişti, aklında olsun.Merhaba arkadaşlar iki hafta önce eşimle Cuma aksamı birlikte olduk Pazartesi öğlen de birlikteliğim oldu arkasından ertes gün hapı attım. Adetim iki gün geçikti bir haftadır kaşık bel sık idrara çıkıyorum acayip siskinlik var bugün. Dayanamadım kan verdim kafam çok karışıksuan düşünmüyorum bi kızım var hap kullanıp ta böyle geciken oldu mu. Acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?