Ertesi gün hapı sonucu

selocan25

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
14
9
16
38
Merhaba arkadaşlar iki hafta önce eşimle Cuma aksamı birlikte olduk Pazartesi öğlen de birlikteliğim oldu arkasından ertes gün hapı attım. Adetim iki gün geçikti bir haftadır kaşık bel sık idrara çıkıyorum acayip siskinlik var bugün. Dayanamadım kan verdim kafam çok karışık 🤦🏻‍♀️😔 suan düşünmüyorum bi kızım var hap kullanıp ta böyle geciken oldu mu. Acaba

Ertesi gün hapı aldığınız için düzensizlik olabilir. Yalnız merak ettiğim çocuk düşünmüyorsanız neden başka şekilde korunmuyorsunuz? Benim bildiğim ertesi gün hapı senede 1 veya 2 defa kullanılır sadece.

Adet düzensizliği olabilir yan etkilerinden biri, bir de şişkinlik diye biliyorum. bu ilaçların çoğu etkili diye duymuştum. Ama bence bu ilacı evli iseniz kullanmayın, acil ve beklenmedik durumlarda kullanılmalı bence; daha farklı korunma yöntemleri deneyin. Uzun vadede sağlık sorunları yaratmasın.

Korunmayı yeni bıraktım arkadaşlar eşim korunuyordu o da yapamadı malesef yine iğneye baslıcam adetimi bekliyorum bi gelse keşke 😢 biran önce

Evet bende bu ilacı hayatımda ilk defa kullandım eczaneye gidince bunu önerdiler ertes 72 diye bu kadar vücudumu bozdu resmen sancı çok sisknilik çıok kötü

Valla canım ben bu hataya düsenlerdenim şu an ertesi gün hapı na rağmen gebeyim ben cumartesi sabah a karşı 2 3 gibi kacak yaşadım ve pazar öğlen ilacı aldım. Hiç beklemiyordu m. Adetim gecikti haptan dedim neyse test yapıyım dedim negatif çıksın rahatca beklerim birde ne göreyim kip kırmızı çizgim var ilaç kullandım diye inanmak istemedim test bozuk deyip ertesi gün bir daha yaptım daha kırmızı bir çizgi. İl k defa istedğim dışında hamileyim şu anda. Sınra araştırdım bu konuda bir saat sınra içip hamile kalan bile var. Hiçbirşey yüzde yüz değil diyorlar ya o yüzden yüzde birlik kısma denk gelmişiz yapacak birşey yok inşaallah sen gebe değilisindir istemiyorsan ama bundan sınra asla güvenme

Şimdi Cuma aksamı 2 kez birlikteliğim oldu korumadan birde Pazartesi öğlen bi kere oldu 1 saat sonra ertesi gün hapı attım hangisi tuttu acaba çok saskınım

Eklentiler

• E1B10926-5008-4BBF-A45D-A7CC4F7759C7.webp
    E1B10926-5008-4BBF-A45D-A7CC4F7759C7.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 50
İlk defa korunmadan olduk tam yumurtlama günümmüş flo takviminde göre sormayın soktayım ben
Oyyy daha minicik 😍 Allah verdi onu hiç üzülmeyin bebişinize kardeş geliyor hayat yoldaşı geliyor 😍 benimde kardeşimle aramda 1 yaş var iyiki 1 yaş var diyorum derttaşım sırdaşım erkek olmasına rağmen iyiki üst üste olmuşuz diyorum 😍 mesela 11 yıl aradan sonra olan kardeşim var hiç anlamıyorum onu arada yaş farkı çok olunca tabi 😂

Merhaba arkadaşlar iki hafta önce eşimle Cuma aksamı birlikte olduk Pazartesi öğlen de birlikteliğim oldu arkasından ertes gün hapı attım. Adetim iki gün geçikti bir haftadır kaşık bel sık idrara çıkıyorum acayip siskinlik var bugün. Dayanamadım kan verdim kafam çok karışık 🤦🏻‍♀️😔 suan düşünmüyorum bi kızım var hap kullanıp ta böyle geciken oldu mu. Acaba
Selam canım, ertesi gün hapı kullandıktan sonra 1 haftaya kadar adet gecikmesi yapabiliyor. Ama eğer 1 haftadan fazla gecikirse riskli oluyor. Bu arada ertesi gün hapı kullanacaksan korunmasız ilişkiden sonra olabildiğince hızlı almalısın. Ne kadar erken alırsan o kadar iyi etki gösteriyor. Bir de ertesi gün haplarının içindeki etken maddelerine göre koruma oranı da değişiyor. Eczacıya danıştığımda Ella'nın en yüksek koruma oranına sahip olduğunu söylemişti, aklında olsun.

Back
X