Ertesi gün hapı tarlusal

naz_4242

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Lütfen yardımcı olun Kızlar son adet tarihim 10 Mayıs adetin 14 günü 23 mayısta korunmasız ilişkim oldu hemen 2 3 saat geçmeden ertesi gün hapı aldım 26 günde adet olurum 23 Mayıs dışında kesinlikle bir korunmalı korunmasız herhangi bir ilişkim olmadı 5 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadım adetimin gecikmesi 10 gününde test yaptım çıkmadı 12 günlük gecikmede tarlusal aldım tarlusal biteli 2 gün oldu yüzüm sivilce dolu Üstelik PKO var bende niye tarlusal aldın demeyin PKO olduğu için daha çok gecikme olmasın diye hamile olmam imkansız olsaydı 10 gün testte çıkardı diye düşünüyorum LÜTFEN YARDIMCI OLUN KAFAYI YİCEM OLAMIYORUM BİRTÜRLÜ Tarlusal bittikten sonrası kaçıncı günde adet oldunuz

Merhaba, ertesi gün hapı adet gecikmesi yapabiliyor. Tarlusal alarak regli iyice geciktirmişsiniz gibi geldi. Adet gecikmesinin 10. gününde testte hamilelik olsa çıkardı (özellikle de erken gebelik testiyse kesin çıkar). Zaten PKO'nuz varmış, adetleriniz muhtemelen düzensiz oluyordur bence stres olmayın

Merhaba, ertesi gün hapı adet gecikmesi yapabiliyor. Tarlusal alarak regli iyice geciktirmişsiniz gibi geldi. Adet gecikmesinin 10. gününde testte hamilelik olsa çıkardı (özellikle de erken gebelik testiyse kesin çıkar). Zaten PKO'nuz varmış, adetleriniz muhtemelen düzensiz oluyordur bence stres olmayın
Az önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı hemde hemen çıktı önceki normal testti çıkmamıştı gecikmenin 21 günü bugün ilişki günü belli başka ilişkim olmadı neden bu kadar geç ve silik çıktı ki test anlamadım test mi bozuk acaba eğer varsa şuan bebek 6+4 de silik çıkar mı böyle

Az önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı hemde hemen çıktı önceki normal testti çıkmamıştı gecikmenin 21 günü bugün ilişki günü belli başka ilişkim olmadı neden bu kadar geç ve silik çıktı ki test anlamadım test mi bozuk acaba eğer varsa şuan bebek 6+4 de silik çıkar mı böyle
Evet çıkar, geç döllenme olabilir. Tarlusal içmişsiniz. Bence çok acil şekilde doktora gidin. Kontrol olun, hamileyseniz tarlusal içtiğinizi söyleyin. Değilseniz de kafanız rahatlamış olur.

Merhaba sonuç ne oldu merak ettim hamile misiniz şuan

Back
X