Ertesi gün hapı ve emzirme

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.769
7.047
358
İzmir
Kızlar emziriyorum ve malesef kondom yırtılması oldu o korkuyla ertesi gün hapını içtim. Biran emzirdiğim aklımdan çıktı sabahtan beri bebeğimi emzirmiyorum beneğim 9 aylık olduğu için ek gıda alabiliyor ama gece emmeden uyumuyor ne yapmam gerek başına gelen oldumu? Biraz internetden araştırdım sadece bir yerde süte çok fazla geçmediği geçeninde bebeğe zararı olmadığını okudum geri kalanlar pek iç açıcı şeyler söylemiyor başına gelipde ben emzirdim bir sorun olmadı diyen varmı ( lütfen çok ser çıkmayın zaten ben kendimi baya hırpaladım)

Kendinizi hırpalayacak bir şey yok, kaza geçmiş olsun, içtiğiniz ilacın etken maddesinin türüne göre belirli saatler vardır sağıp atarsınız, siz ilacın prospektüsüne biz göz gezdirin emzirme durumu orada yazar. Eğer 24 saat falansa bu geceyi artık mamayla kandıracaksınız bir şekilde atlatacaksınız.

Çok ciddi hormon yükü olan bir ilaç o. Bence risk almamalısınız. Çocuğa o kadar hormonun yine de geçme riskini almamalısınız bence. Arabada uyuyorsa gece bir kaç tur attırın. Memesiz uyutma yolunu deneyin bence

Ayakta sallamayıda düşündüm işe yaramazsa araba aklımda olsun teşekkürler

Ben kadın doğum doktoruma sordum emzirirken içemeSzsin 2 gün sütünü sağ dök demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…