Merhabalar.ayın 13 ünde eşimle birliktelik yaşadık. Ben tereddütle kaldığım için 24 saat olmadan ertesi gün hali kullandım. Ve aynı zamanda covid geçirdiğim içinde çörek otu yağı kapsülü kullandım. 2 gün sonra kahverengi lekelenme oldu ve bunun takibinde adet kanamasi gibi parçalı kanama gerçekleşti. Hamile olabilir miyim ? Ya idrar testi yapsam sonuç doğru çıkabilir mi?
Ertesi gün hapları yan etki olarak ara kanama yapabiliyor sebebi bu olabilir. Birlikte olduğunuz tarih yumurtlama döneminize denk gelmiyorsa sanmıyorum ben hamilelik olacağını zaten hemen hap almışsınız ama yine de içiniz rahat etsin istiyosanız yapın test.
Bence bi bekleyin, 9-10-11. Güne sarkarsa test yapın ama şu da aklınızda olsun ertesi gün hapları bir diğer yan etki olarak adet gecikmesi de yapabiliyor.
Benimde 5 ekim adet tarihim 18 ekimde ilişkim oldu ertesi gün hapı aldım ve 14 kasım ve 21 kasımda pembe ve kahve akıntı oldu birer kez devam etmedi bir gün bile sürmedi
3 hafta önce idrar testi yaptım negatif çıktı sonradan hafif bir çizgi çıktı ama negatiftir diye bir daha test yapmadım
Sonra bir hafta önce tarlusal adet söktürücü kullanmaya başladım bitti bu gün adetini beklicem çaresiz bir türlü adet olamadım
Lekelenme olduğu zaman kramp ve iğne batması da oldu birde o günlerde fazla ayakta kalmıştım
Yani hamilelik olsa testte çıkardı 3 hafta önce yaptığım testte diye düşünüyorum
Benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba
Ertesi gün hapı adet düzenimi mahfetti maalesef