Merhabalar bu ay adet olmuştum adetim bittikten 2 gün sonra ilişkiye girdim ve nolu nolmaz diye ertesi gün hapı kullandım yani daha 1 hafta geçti şimdi tekrarda kanamam oldu normal mi bu korkuyorum
Merhabalar bu ay adet olmuştum adetim bittikten 2 gün sonra ilişkiye girdim ve nolu nolmaz diye ertesi gün hapı kullandım yani daha 1 hafta geçti şimdi tekrarda kanamam oldu normal mi bu korkuyorum
Ertesi gün hapı bir hormon ilacı yani o ilaç seninbütün hormonlarını alt üst ettiği için gebeliği önlüyor(%100 önlemiyor tabi hamile kalma ihtimalinde var)ve bundan dolayı tekrar kanama yaşıyorsun yani gayet normal.Birdahaki adetini geciktiredebilir
Merhaba ben adetimden 4 5 gün sonra ilişkiye girdim boşalma olmadı içime ama vajina çevresine gelmiştir diye korktum 32 34 saat sonra josei ertesi gün hapı aldım. Hapı aldıktan 4 5 gün sonra kahverengi ve pembemsi bı akinti geldi hamile miyim korkuyorum normal mi bu
Aynı şey Banada oldu..3 çocuğum var ve yumurtlamayı hesaplamadan birliktelik oldu eşim hap aldo içmez olaydım adetim bitiyor 2 aydır tam 20 gün sonra lekelenme baslıyor ve 10 gündür hala lekelenmem var bitmedi gitti