Ertesi gün hapı

seyran elbi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
9
4
1
18
Prezervatif yırtıldı ve meni vajinanın üstüne geldi hemen 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım ve 12 saat sonra tekrar ertesi gün hapı aldım yaklaşık 3 4 gündür mide bulantısı çekiyorum sanırım ilaçtan ve bugün de az da olsa kanamam başladı normal mi

Son düzenleme:
İlaçtandir muhtemelen telaş yapmayın hamile kalmak o kadar kolay değil

3 4 gün arayla yılda kullanılacak miktarı kullanma sebebin mantığın ne ? Yumurtalıklarını pişirmek istiyorsan devam.

Valla git bir üreme sistemin yerinde duruyor mu kontrol ettir önce, ertesi gün hapını 12 saatte bir hangi akla hizmet aldın?

hormanların içinden geçmişsiniz valla birşey olmaz muhtemelen ama regl tarıhı sarkacaktır endişelenmeyın

hormanların içinden geçmişsiniz valla birşey olmaz muhtemelen ama regl tarıhı sarkacaktır endişelenmeyın
Ya o kadar fazla acikiyorum ki tek şüphem insternette yazılanlar yani bakirelik bozulmadan da hamile kalınabilir diye haberler var benim de bakireligim bozulmadı sadece vajina üstüne biraz meni geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…