- 15 Haziran 2025
- 9
- 4
- 1
- 18
- Konu Sahibi seyran elbi
-
İlaçtandir muhtemelen telaş yapmayın hamile kalmak o kadar kolay değilPrezervatif yırtıldı ve meni vajinanın üstüne geldi hemen 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım ve 12 saat sonra tekrar ertesi gün hapı aldım yaklaşık 3 4 gündür mide bulantısı çekiyorum sanırım ilaçtan dolayı korkmama gerek varmı
Bu yanıtınız beni cidden rahatlattı teşekkür ederimİlaçtandir muhtemelen telaş yapmayın hamile kalmak o kadar kolay değil
Bilmiyordum ve korktum3 4 gün arayla yılda kullanılacak miktarı kullanma sebebin mantığın ne ? Yumurtalıklarını pişirmek istiyorsan devam.
Biliyorum ve benim midem çok bulanıyor ve çok acikiyorumHoyy moşollohh yılda iki kez bile zararlı iken 12 saatte 2 kez hap içmek
Hamile değilsinizdir . Strestendir kafanızda kurmayınBiliyorum ve benim midem çok bulanıyor ve çok acikiyorum
UmarımHamile değilsinizdir . Strestendir kafanızda kurmayın
hormanların içinden geçmişsiniz valla birşey olmaz muhtemelen ama regl tarıhı sarkacaktır endişelenmeyınPrezervatif yırtıldı ve meni vajinanın üstüne geldi hemen 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım ve 12 saat sonra tekrar ertesi gün hapı aldım yaklaşık 3 4 gündür mide bulantısı çekiyorum sanırım ilaçtan dolayı korkmama gerek varmı
Ya o kadar fazla acikiyorum ki tek şüphem insternette yazılanlar yani bakirelik bozulmadan da hamile kalınabilir diye haberler var benim de bakireligim bozulmadı sadece vajina üstüne biraz meni geldihormanların içinden geçmişsiniz valla birşey olmaz muhtemelen ama regl tarıhı sarkacaktır endişelenmeyın
dıkkat et bır daha gelmesın yanı bu kadar strse ne gerek varYa o kadar fazla acikiyorum ki tek şüphem insternette yazılanlar yani bakirelik bozulmadan da hamile kalınabilir diye haberler var benim de bakireligim bozulmadı sadece vajina üstüne biraz meni geldi
Yani sıkıntı olmaz mı diyosunuzdıkkat et bır daha gelmesın yanı bu kadar strse ne gerek var
olmazzz korkuyorsan yapmamalısınYani sıkıntı olmaz mı diyosunuz
Bidaha tövbe zatenolmazzz korkuyorsan yapmamalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?