- 5 Ağustos 2023
- 1.465
- 2.551
- 63
Merhaba bizim 6 aylık bebeğimiz var şuan kayınvalidemlerdeyiz normalde korunuyoruz. Dün burda spontane şekilde birliktelik yaşadık ve ertesi gün hapı aldım işin kötü tarafı şu bugünde yaşadık. Anlık gelişti, bebeğim çok küçük ve uzun bir süre başka bebek istemiyoruz. Dün öğlen saatinde aldığım hapın etkisi sürer mi? Yeniden almak çok zararlı olur mu? Emzirdigimi de düşünerek mantıklı olan yolu yazarsanız çok sevinirim.

Ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değil biliyorum ama başka evde sevişmek bana pek uymadığı için bir hazırlığımız yoktu ve anlık gelişti ☹

Ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değil biliyorum ama başka evde sevişmek bana pek uymadığı için bir hazırlığımız yoktu ve anlık gelişti ☹

şuan regl olmuyorum, sağlık kısmında ise normalde yaptığım bir şey olmadığı için çok takılmamaya çalışıyorum ☹
 şuan regl olmuyorum, sağlık kısmında ise normalde yaptığım bir şey olmadığı için çok takılmamaya çalışıyorum ☹ 

aklıma geldi chatgpt ye sordum maalesef sonrası için koruma sağlamıyormuş. Sadece emzirdiğim için hamile kalma ihtimalimi düşük buldu ama ihtimal var diyor galiba risk alacağım ve bekleyeceğim. Çünkü üst üste kullanmak da ilacın etkisini azaltıyormuş. Belki bu bilgiye ihtiyacı olan olursa diye cevabı da ekleyeyim
 aklıma geldi chatgpt ye sordum maalesef sonrası için koruma sağlamıyormuş. Sadece emzirdiğim için hamile kalma ihtimalimi düşük buldu ama ihtimal var diyor galiba risk alacağım ve bekleyeceğim. Çünkü üst üste kullanmak da ilacın etkisini azaltıyormuş. Belki bu bilgiye ihtiyacı olan olursa diye cevabı da ekleyeyim Sonuç:
 Sonuç: